To je to što me zanima!

Projekt ‘Milo moje’: Škoro ide s Plenkovićem protiv 'svojih'

NOVI EXPRESS Precizna analiza genijalne premijerove ideje o angažiranju osnivača Domovinskog pokreta na rušenju Domovinskog pokreta i općenito priprema HDZ-a za izbore, piše Boris Rašeta
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro svako se malo ispričava. U studenom 2020. ispričao se građanima jer je bio u HDZ-u. “Želim reći s ovoga mjesta da moja odgovornost seže toliko daleko da ja kao član saziva Sabora 2007. godine jesam, za razliku od mnogih, koji su bili sa mnom u tom Saboru i koji su dan-danas u tom Saboru, koji su bili u HDZ-u, koji su bili u Vladi i dan-danas su tamo, za razliku od njih ja sam se spreman ispričati. Ja nemam problema s tim.”

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Luna777 13.08.2023.

    Već sam desetak puta pisala da je Škoro puno bolji pjevač nego je to političar. Što će mu sve ovo? Iz dosade i dokolice?

  • Barba iz Amerike 12.08.2023.

    Ništa od toga. Škoro je prožvakana priča. Imao je priliku na zadnjim izborima, ali uvjetovati relativnom izbornom pobjedniku tko će biti šef njihove stranke nije bio mudar potez. Time je gurnuo HDZ u koaliciju sa Pupijem. Sad je ostatak DP najglasniji u nazivanju Plenkijeve vlade hrvatskosrpskom koalicijom. A sami su ih u to gurnuli.

  • 12.08.2023.

    Da, to će biti stvarno vrlo bitno za poboljšanje zivljenja svih građana, potrebnih promjena, dolaska novih ljudi……

Komentiraj...
Vidi sve komentare