To je to što me zanima!

Promašila put na obilaznici pa je htjela voziti unatrag

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Vozačica je dijelom auta bila u traci za isključivanje, a drugim je prepriječila put drugim vozačima. Zbog nje su se drugi umalo sudarili
Vidi originalni članak

Vozačica u automobilu stranih registracija napravila je nešto prije 18 sati pravu pomutnju na zagrebačkoj obilaznici kod Zaprešića. Nekoliko naših čitatelja dojavilo nam je kako su se umalo zbog nje sudarili.
- Dijelom auto stajala je na traci za isključivanje, a drugim je prepriječila jednu traku na obilaznici. Nas deset se umalo sudarilo zbog nje. Jedva smo ju uspjeli zaobići - rekla nam je čitateljica, koja je željala ostati anonimna.
Vozači pretpostavljaju da je žena htjela skrenuti za Zaprešić no produžila je za Pojatno i prepriječila put drugima. Čitatelji kažu kako je nekoliko puta pokušala voziti unatrag i vratiti se do izlaza za Zaprešić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • turky 30.09.2010.

    nema samo jedan znak za izlazak s autocesta i obilaznica, kilometar dva prije ima putokaz sa obilježenim izlascima, samo treba gledat, pratit znakove, a ne zvjerat uokolo.

  • ružno pače 30.09.2010.

    Sofi, svaka cast. bas sam to htio napisati. pa gledajte npr.Zagreb. osoba (kao npr.ja) koja nepoznaje grad ima poteskoca uci u njega. bogati meni triba svaki put 3 sata dok dodem do centra. samo neke zaobilaznice, velike reklame a nigdi znaka. lakse je uci autom u paris nego u zagreb. sad ce me zagrepcani ismijati:-)

  • dbanon_ri 30.09.2010.

    Ona za volanom :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare