To je to što me zanima!

Promet otežan: U sudaru tri automobila jedan ozlijeđeni

U ponedjeljak oko 16.30 sati u Zagrebu, na križanju Ulice kneza Branimira i Osječke ceste sudarila su se tri automobila prilikom čega je najmanje jedna osoba ozlijeđena
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 16.30 sati u Zagrebu, na križanju Ulice kneza Branimira i Osječke ceste sudarila su se tri automobila prilikom čega je najmanje jedna osoba ozlijeđena.

U nesreći su sudjelovali Opel i Renault, dok zasad nije jasno koje je marke treće vozilo. Prednji dio Renaulta je teže oštećen, a po Opel je stigla vučna služba.

U tijeku je policijski očevid,a prometovanje na tom dijelu Branimirove je otežano.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Patton1203 16.01.2017.

    Trebalo bi rasteretiti centar grada, a posebno je u prošlosti trebalo voditi računa da se GUP-om ne omogući poslovnim zgradama i trgovačkim centrima gradnja u centru. Ali je to aktualni dotepeni gradonačelnik radio upravo suprotno. Dovukao u centar poslovne zgrade, trgovačke centre, popikao staklenike bez ikakvog reda, bez parkirnih mjesta, bez dovoljno širokih prometnica da progutaju masu automobila. Jedini krivac za ovo stanje u Zagrebu je gradonačelnik bandić sa svojim rodjacima i prijateljima koji su dobivali lokacije gdje nitko nije. Sjetite se samo horvatinčića. Namjerno imena nekih ljudi pišem malim slovom. Jednom rječju, nepovrano je devastirao grad Zagreb i više nikada neće biti onakav kakav je bio i po čemu je bio prepoznatljiv. Na žalost.

  • pcelar4 16.01.2017.

    Nikakvo cudo kako se voze kroz branimirovu

  • jancetova 16.01.2017.

    Jedan ozlijeđeni auto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare