To je to što me zanima!

'Kada sam vidjela da nije živa, sva sam se prepala. Užas, šok'

Na križanju ulica Franje Račkog i obilaznice D7 u Đakovu sudarili su se Citroen Saxo i kamion. Policija je potvrdila da je poginula jedna osoba, a očevici kažu da je riječ o ženi...
Vidi originalni članak

Jedna osoba poginula je u četvrtak prije podne u prometnoj nesreći na križanju Ulice Franje Račkog i obilaznice D7 u Đakovu. Nakon očevida bit će poznati uzroci nesreće, izvijestila je PU osječko-baranjska. 

Prema fotografijama koje smo dobili, sudarili su se kamion i Citroen Saxo, a navodno je poginula žena koja je bila za upravljačem Saxa.

'Čula sam udarac i struganje. Što da vam kažem. To je užas, šok...'

- Nisam vidjela sudar, ali sam čula udarac i struganje. Odmah sam dotrčala. Kad je vozač kamiona izašao i vidio da žena u autu nije živa, sva sam se prepala. Otrčala sam do kuće po plahtu. Što da vam kažem, to je užas, šok - kazala nam je žena koja živi blizu mjesta nesreće. 

Dodala je kako treba poslati neki apel u Đakovo.

- Ljudi ginu na ovom raskrižju, a nitko ništa ne poduzima. Prije par mjeseci na tom istom raskrižju je poginula trudnica. Ljudski životi nestaju ovdje kao lišće što pada s drveća - kazala je.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bbbos 17.01.2019.

    Kolega mi vozio, brat po volanu... Djevojka 28 godina imala... Izletila mu.... Kolega je totalnno van sebe.... Uzas

  • Alana_4 17.01.2019.

    eroHercegovac ima i vozača kamiona koji su kupili vozačku. Sam si rekao, citiram te: "kamion ne moze zakocit kao malo auto", odnosno put kočenja kamiona je daleko dulji nego osobnog automobila. U mom kraju vozači kamiona kroz naselje, gdje je ograničenje 50 km/h, voze 70-80 km/h! Ne izmišljam, ne lažem, svjedoci smo svi da je tako. Koliko kamionu koji natovaren ima masu 40 tona treba vremena i duljine puta da tom brzinom uspori ili stane? A da ne pričamo o "gaženju" bijele linije i maloj udaljenosti koju drže između vozila.

  • ivanunited 17.01.2019.

    A još koja nesreća pa će razmislit o postavljanju semafora...

Komentiraj...
Vidi sve komentare