To je to što me zanima!

Prometnik spriječio tragediju: Umalo su se sudarili vlakovi

Brzi vlak iz Zagreba je mimo zabrane ušao u kolodvor i zamalo se sudario s teretnim vlakom koji je išao iz smjera Vinkovaca. Promet je normaliziran u podne
Vidi originalni članak

Prometnik Željezničkog kolodvora u Oriovcu u četvrtak oko 9.13 sati uspio je na vrijeme zaustaviti brzi vlak iz Zagreba koji je mimo zabrane ušao u kolodvor i zamalo se sudario s teretnim vlakom koji je išao iz smjera Vinkovaca, priopćili su poslijepodne iz Hrvatskih željeznica. 

Putnike su autobusom prevezli do Slavonskog Broda odakle su vlakom nastavili putovanje prema odredištima. Promet između kolodvora Sibinj i Nova Kapela-Batrina tekao je jednim kolosijekom, a u cijelosti je normaliziran oko 12 sati. 

Očevidom će se utvrditi razlozi incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • JosePekarz 11.04.2014.

    Kako vidim ima vas jos pametnijih -od onih najpametnijih- MIka 01 pa jos poneki sve znate Auto Stop itd -a ne znate se potpisat ovaj dio Pruge je Remontu to nemaveze sa vasim fantazijama da je mozda HZ to gradiliste slabo osigurao to treba sad komisija dapregleda -A prometmnik je zasluzio svaku pohvalu - jer po vasem Pametnjakovici nebi uopce trebali te Prometnike jeste glupi da nemoze bit vise -

  • user_291197 11.04.2014.

    Nema vecina vas pojma koliku odgovornost imaju prometnici i koliko ljudi rade zajedno sa ostalim zaposlenicima..tako da je svaki komentar suvisan!!!!!

  • the_business 11.04.2014.

    Krepam od smijeha kad procitam "brzi" vlak

Komentiraj...
Vidi sve komentare