To je to što me zanima!

Pronađena na gradilištu: U Puli su uništili zrakoplovnu bombu

Uklanjanje, transport i uništenje zrakoplovne bombe protekli su bez ikakvih incidenata i opasnosti za građane te Policijska uprava istarska zahvaljuje građanima ...
Vidi originalni članak

Istarski policajci jučer ujutro počeli su uklanjati zrakoplovnu bombu koja je 16. listopada pronađena prilikom izvođenja građevinskih radova na Stoji u Puli. 

Nakon što su djelatnici Protueksplozijskog odjela PU istarske uklonili bombu sa zemljišta, transportirali su je do Muzila, gdje su je na siguran način, kontroliranom eksplozijom, uništili jučer oko 11.30 sati.
 
Uklanjanje, transport i uništenje zrakoplovne bombe protekli su bez ikakvih incidenata i opasnosti za građane te Policijska uprava istarska zahvaljuje građanima na suradnji i pridržavanju sigurnosnih uputa.


 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prva Proleterska 20.10.2017.

    Jeste sigurni da je zrakoplovna , da nije možda zrakomlatna ?

  • Prva Proleterska 20.10.2017.

    Proseravanjem sa Hrvatskim jezikom mora dovoditi do takvoga prljanja Hrvatskoga jezika , kao što je ova umotvorina sa ZRAKOPLOVNOM bombom !!! Jel je ovaj pri sebi , što ovako unakazi jezik ? Čuj zrakoplovna !! I on bi bio zrakoplovni novinar , kad bi ga ja bacio iz aviona !

  • Velečasni 1 20.10.2017.

    Što je to-kontrolirana eksplozija? Postoji nekontrolirana eksplozija? Osim toga,kakva je to zrakoplovna bomba? Bomba koja plovi zrakom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare