To je to što me zanima!

Velika akcija policije: Na dvije lokacije kod Zagreba pronašli su preko 100 kilograma kokaina

S prijašnjim pretragama ukupno je od osumnjičenog 57-godišnjaka pronađeno i privremeno oduzeto oko 119 kilograma kokaina
Vidi originalni članak

Kod muškarca (57) koji se već nekoliko mjeseci nalazi u istražnom zatvoru zbog optužbi na trgovanje kokainom pronađena je nova velika količina kokaina. 

Naime, policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) je nastavio istragu u tome slučaju te došao do saznanja o potencijalnim novim lokacijama gdje je osumnjičeni sakrio drogu.

Obavili su pretragu doma i prostorija koje je koristio osumnjičeni 57-godišnjak te je pronađeno još 95 kilograma kokaina.

ODUZELI IM OPIJATE Dvije zaplijene droge na granici, u Novoj Gradiški policija ulovila 17-godišnjaka s marihuanom

S prijašnjim pretragama ukupno je od osumnjičenog 57-godišnjaka pronađeno i privremeno oduzeto oko 119 kilograma kokaina, priopćio je MUP.

Akcija je počela 4. studenoga, a ovo je samo nastavak te priče. Tada su PNUSKOK i USKOK uhitili 57-godišnjega državljanina Makedonije te troje njegovih navodnih pomagača zbog optužbi da su na području Zagreba prodavali kokain.

U studenom je kod njih zaplijenjena 4 kilograma ove droge, te su pronađeni pištolji i novac. Policija je tada izvijestila kako su osim 57-godišnjaka uhićeni još dvoje Makedonca te jedna državljanka RH.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • i.hun 29.12.2022.

    Opet će biti zapaljenih auta i propucanih ljudi.

  • lakojepametovat 29.12.2022.

    ah, kao murja nešto radi😉

  • Zmar117 28.12.2022.

    I da je kupusa ,puno je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare