To je to što me zanima!

Pronađena djevojka (22) koja je oteta na ulici u Philadelphiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Carlesha Freeland-Gaither (22) je pronađena živa i zdrava kod Baltimorea u američkoj saveznoj državi Maryland. Njezin otmičar Delvin Barnes (37) je uhićen
Vidi originalni članak

Oteta Carlesha Freeland-Gaither (22) u srijedu je pronađena živa i zdrava u gradiću Jessupu kod Baltimorea u američkoj saveznoj državi Maryland. Njezin otmičar, 37-godišnji Delvin Barnes , uhićen je nakon što mu je policija ušla u trag zahvaljujući snimci nadzorne kamere koja je šokirala svijet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Carlesha je u ponedjeljak navečer hodala po ulici u Philadelphiji kada ju je muškarac ugurao u auto i oteo. FBI je ušao u trag vozilu na temelju snimke, a do počinitelja ih je odveo i trag korištenja bankovne kartice u mjestu Aberdeen, također u Marylandu, stotinjak kilometara od mjesta otmice .

Još uvijek nisu poznate okolnosti ove otmice, a policija je rekla da nema indicija da su se otmičar i žrtva poznavali od ranije.

Inače, Delvin Barnes tražen je u Virginiji zbog pokušaja ubojstva, napada i nanošenja teških ozljeda kiselinom, eksplozivom ili vatrom. Trenutno se nalazi u zatvoru u predgrađu Baltimorea.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • otilliaOS33 09.11.2014.

    koliko god ljudi govorili da te kamere kojih je sve više narušavaju privatnost, ovdje su pomogle da se djevojka pronađe i sve dobro završi.

  • MyaMikic 07.11.2014.

    hvala bogu !!!!

  • _petra_ 07.11.2014.

    dobre vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare