To je to što me zanima!

'Pronađite ovog čovjeka i dajte mu još jedan izlet u Hrvatsku'

Na Facebook zidu Vlade jedan je korisnik postavio sjajan video trojice mladića koji su u kolovozu boravili u Hrvatskoj. Videa se ne bi posramila ni jedna PR agencija
Vidi originalni članak

Prema onome što se vidi na videu, mladići iz Francuske (ako je suditi po putovnici na snimci) proveli su sjajan odmor u Hrvatskoj.

Prilikom objave njihovog videa na zidu Vlade korisnik je napisao: 'Za Ministarstvo turizma ili Turističku zajednicu: Ne znam je li vam ovo netko već poslao, ali nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku'. 

Njegova objava je u jednom danu dobila više od 1330 lajkova te prikupila brojne pozitivne komentare: 'Vrhunska reklama! Platite ljudima još jedno ljetovanje!', 'Ovo je odlično. Naše reklame i da su najbolje, ovo je još bolje. Svaka čast dečkima i hvala im!', 'Nemam riječi...genijalno. Svaka čast dečki...'  'E ovo se kaže reklama ...za razliku od naših još plaćenih jako dobro pa nisu sposobni napravit poštenu reklamu sa dobrim odjekom, a puste pare se bace ...bravo dečki'.

Čak se oglasila i Vlada: 'Hvala ti što si ovo podijelio s nama. smile emoticon Slobodno to uputi i na adresu Ministarstva turizma: press@mint.hr. Srdačan pozdrav!'

No, bilo je i onih koji su iskoristili priliku i malo 'bocnuli' vladajuće

'Tri frenda naprave bolji promiđbeni spot od naših predobro plačenih nesposobnjakoviča a vi iz VRH-e nemate pametniji odgovor nego da čovjek sam šalje spot min. turizma. Tko je tu lud????', napisao je jedan korisnik.

A bilo je tu i nekih već unaprijed izrađenih ideja.

- Dobra ideja da se za malo novaca napravi apsolutno najprofitabilniji PR hrvatskoga turizma. Čovjeku platite put, smještaj, nešto malo novaca za trošenje i dogovorite s njim sto biste napravili. Em će čovjek bit toliko iznenađen sa prijedlogom da će o tome pisati svim ljudima koje zna i ne zna, em ćete uz malo resursa dovesti puno kapitala u Hrvatsku. Naravno, ako to ne postane otimačina za sredstvima već na samom početku projekta - napisao je jedan korisnik.

Uglavnom, reakcija na video je napretek, a o kakvom se zapravo sjajnom videu radi pogledajte u videu ispod. 

Idi na 24sata

Komentari 154

  • NarcisaTurbic 16.09.2015.

    Naravno Emilijano da naši ljudi ovo mogu samo gledati na internetu, kad imamo već 25 godina idiote na vlasti.Dečki su napravili više nego svi naši vrli stručni turistički djelatnici..

  • eurodiesel 15.09.2015.

    Uopće ne bi trebao bit problem pronaći ovu ekipu i platiti im ljetovanje na godinu, ako ne budemo u sastavu nekog Kalifata ili Emirata..kako je krenulo..Kroatistan.....! :-)

  • eurodiesel 15.09.2015.

    Koliko bi neke agencije uzele para da naprave ovakav prilog u turističke svrhe...*ebo farbanje tunela koliko bi to koštalo u nekom ministarstvu!!? To bi na stotine tisuća kuna bio prilog od tri minute!! Pa dok nađu neku botoxom napumanih čvalja, pa dok ona počmalji nekom agentu, pa dok sastanak u nekom ministarstvu smješnog hoda, pa odobrenje, pa suglasnost, pa čmaljenje mlohave čun* još nekom ispod stola i na kraju porađanje tri minute spota..od kojeg ti se uopće ne ide na more, ne diže ti se...mojo, libido ti padne... kad vidiš koliko para umlate u snimanje malog priloga!!! Dođu tri dječačića u HR na more i snime film za cca vrijednost selfi štapa i mobitela!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare