To je to što me zanima!

Pronašli je mrtvu: Upoznala je nekog na webu i otišla na spoj

Velika Britanija: Policija je objavila kako smrt smatraju sumnjivom zbog položaja tijela i ozljeda. Policija je uhitila sumnjivca (18) i istraga je u tijeku
Vidi originalni članak

Djevojka (16) koja se išla naći s mladićem kojeg je upoznala na internetu je pronađena mrtva.  Leonne Weeks pronađena je mrtva u ponedjeljak u Dinningtonu, a našao ju je prolaznik. Njezini su prijatelji u šoku. Kažu da je upoznala nekoga na stranicama za spojeve i otišla je kako bi se našla s njim.  Na mjestu gdje je pronađeno njezino mrtvo tijelo, ljudi ostavljaju cvijeće. 

- Uvijek je bila vesela i spremna za šalu. Jako će nam nedostajati - kažu Leonnini prijatelji. Policija je objavila kako smrt smatraju sumnjivom zbog položaja tijela i ozljeda, piše Daily Mail.

Leonne je prvo proglašena nestalom, a njezina majka Paula Appley kao i njezini prijatelji pokušali su ju naći. Policija kaže kako su uhitili sumnjivca (18) te kako je istraga u tijeku.   

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dalibor0704 18.01.2017.

    Još jedna pametna cura. Kao i one što šalju svoje gole slike nepoznatima.

  • zinky 18.01.2017.

    Ništa čudno.... još i mladje Engleskinje izlaze van sa 10 tona šminke, u dopicnjacima kako bi hvatale dečke, pijane kao deve bauljaju po cesti, te je traženje partnera po web stranicama vrlo često tamo. Nikakvo čudo

  • Der Kommissar 17.01.2017.

    Upoznala je nekog na 24sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare