To je to što me zanima!

Pronašli joj marihuanu u autu: Prodavala je kupcima u Umagu

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 27-godišnjakinja počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama
Vidi originalni članak

Policijski službenici su 3. veljače oko 20.15 sati, na državnoj cesti D-75 u naselju Đuba na području Umaga, zaustavili automobil VW Polo, slovenske registarske oznake, a kojim je upravljala mlada žena.

Budući da se iz vozila širio intenzivan miris marihuane, policija je obavijestila djelatnike kriminalističke policije i ponudili vozačici testiranje na prisutnost droge u organizmu, što je ona odbila.

Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga vozila, a pronašli su više pakiranja marihuane ukupne težine 120.3 grama, digitalnu vagu i novac za koji se pretpostavlja od preprodaje droge. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je dotična i preprodavala marihuanu osobama s područja Umaga, pa se protiv nje podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MladenValentić 05.02.2020.

    Ne, to je prvi korak ka teškim drogama, ovisnosti i putu ka kriminalu!

  • jasamtajsam007 05.02.2020.

    Marihuana nije droga

Komentiraj...
Vidi sve komentare