To je to što me zanima!

Pronašli kostur žene zadnji put viđene prije 15 godina

Šokirani Mara i Mijo prestravili su se kada su u svojoj tek kupljenoj kući u Dugom Selu iza zaključanih vrata na podu pronašli ljudske kosti
Vidi originalni članak

Bračni par Mara (51) i Mijo (55) Grgić kupili su kuću u mjestu Mala Ostrna kraj Dugog Sela. Kuću su kupili od Marka Mihelja i u petak su je prvi put otišli vidjeti i očistiti. Bračni par Mihelj i njihovo šestero djece žive i rade u Grazu u Austriji. Kada su Grgićevi ušli u kuću, naišli su na zaključana vrata. Mijo je vrata razvalio pajserom. Na podu iza vrata sobe ugledao je kosti nogu, a potom trup i lubanju ljudskog kostura. Od šoka nije mogao doći sebi. Nakon policijskog očevida kostur su prebacili na Zavod za patologiju gdje će se utvrditi identitet. Susjedi pretpostavljaju da je riječ o Jagi Mihelj, koja je živjela u toj kući.
- Bila je kao vuk samotnjak, pričalo se da je otišla u Jehovine svjedoke - rekao je Ljubomir Radovac (74), otac vlasnice kuće. Posljednji put susjedi su je vidjeli u zimu 1993. godine. U kuću, nakon Jagina nestanka, nitko nije ušao do petka. Do tada je bila u vlasništvu unuka Marka, koji je na kraju tu kuću i prodao bračnom paru Grgić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Helena_Zg 25.05.2008.

    OMFG

Komentiraj...
Vidi sve komentare