To je to što me zanima!

Pronašli milijunaša (78) kojeg su oteli u Ekvadoru. Čudne priče kruže o njegovoj mladoj curi

Colin Armstrong već je dugo povezan s Ekvadorom, a smatra se da je ranije bio i oženjen Ekvadorkom
Vidi originalni članak

Britanskog milijunaša Colina Armstronga, kojeg su prošli vikend zajedno s njegovom partnericom oteli iz kuće u Ekvadoru, spasila je policija. Armstronga, biznismena i britanskog počasnog konzula, je iz njegova doma 'Rancho Rodeo Grande' otelo više od 15 gangstera. Potom su njega i partnericu strpali u crni BMW kojeg su kasnije pronašli napuštenog blizu mjesta događaja, piše The Mirror.

U policijsku istragu bile su uključene britanske obavještajne službe, a ranije danas šef ekvadorske policije Cesar Augusto Zapata potvrdio je na platformi X da je Armstrong pronađen, živ i zdrav.

- Na putu za Manabí, naše su jedinice oslobodile građanina Collina A., otetog prije nekoliko dana u LosRíosu. Trenutačno je siguran i zdrav. Uhitili smo devetoro ljudi. 

Prema pisanju Mirrora, ekvadorska policija istražuje tvrdnje odvjetnika o Armstrongovoj partnerici koje sugeriraju da je njezino pravo ime Alberto Santos i da je imala operaciju kako bi izgledala ‘ženstvenije‘.

Navodno je viđena 24 sata kasnije u domu Nicka Armstronga, milijunaševa sina koji u Ekvadoru pomaže u poslu. Bila je u taksiju i nosila eksplozivni uređaj. Nakon dojave, policija je stigla na mjesto događaja i deaktivirala eksploziv. Pojavio se video koji prikazuje policajca kako pažljivo skida eksploziv s Armstrongove djevojke.

Ona je na ispitivanju u policiji gdje se pokušava utvrditi jesu li je otmičari natjerali da nosi prsluk s eksplozivom. Kolumbijski portal El Heraldo ju je identificirao kao ženu na video snimci.

Colin Armstrong već je dugo povezan s Ekvadorom, a smatra se da je ranije bio i oženjen Ekvadorkom. Osim što je osnovao i posjedovao veliku poljoprivrednu tvrtku Agripac, Armstrong je zajedno sa svojim sinom direktor imanja 'Tupgill Park Estate' od 500 hektara u blizini Leyburna u Sjevernom Yorkshireu koje je bilo obiteljska kuća više od 45 godina.

TRAŽE IH Drama na odmoru: Milijunaša i partnericu otela je maskirana banda. Prerušili se u policajce

Colinov usvojeni sin, Leo Morris, pomaže u vođenju restorana na obiteljskom imanju u Yorkshireu. Imanje sada prima više od 150.000 posjetitelja godišnje u atrakciju poznatu kao 'Zaboravljeni kutak', a koja je izvorno izgrađena kao privatna ludnica. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PeroZagreb2023 20.12.2023.

    Izgleda da se stari dobro zabavlja i da ne gubi vrijeme!

  • ibezan 20.12.2023.

    Kako je ova cice nariktala,pod vrat

  • rtz2 20.12.2023.

    dobra trebica

Komentiraj...
Vidi sve komentare