To je to što me zanima!

Pronašli su pravog 'Popaja': S lakoćom bi vas mogao zdrobiti

Profesionalni obarač ruku iz Minnesote ima podlaktice koje mjere nevjerojatnih 49 centimetara u obujmu, a dlanovi mu izgledaju kao da bi mogli zdrobiti ljudsku glavu
Vidi originalni članak

Amerikanac Jeff Dabe (50) pravi je živi Popaj. Profesionalni obarač ruku iz Minnesote ima podlaktice koje mjere nevjerojatnih 49 centimetara u obujmu, a dlanovi mu izgledaju kao da bi mogli zdrobiti ljudsku glavu. Srećom, Jeff svoje ogromne ruke koristi samo u hrvanju i rukovanju teškom mašinerijom. 

Hrvanjem i obaranjem ruku počeo se baviti '70-ih godina i bio je vrlo uspješan sve do 1986. kada je ozlijedio desnu ruku. Tada je uzeo dugu pauzu od profesionalnog sporta no nikada zbog te ozljede nije otišao liječniku. Ponovno se počeo natjecati 2012. no sada obara koristeći samo lijevu ruku. 

Inače ne vježba niti ne diže utege, ali ruke suparnika obara lakoćom. Mediji su godinama nagađali o raznim bolestima zbog kojih od malena ima tako ogromne ruke, no nije riječ o gigantizmu ili nekom sličnom stanju. 

Facebook/Jeff Dabe-Minnesota arm wrestler

Jednostavno ima genetski snažne ruke, a meč u obaranju ruku nikada nije izgubio, piše Oddity Central

Idi na 24sata

Komentari 73

  • sanjek 15.12.2015.

    jbmti pa ima i jačih od kolinde

  • SANJASanja 18.06.2015.

    Nije naletio na našeg svjetskog prvaka Kroga iz Križevaca za kojeg VI nepismemi novinari niste čuli, nego prepisujete strane tekstove u google prevoditelju.

  • Kovalski 17.06.2015.

    taj nema mobitel, on mora nositi telefonsku govornicu s sobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare