To je to što me zanima!

Pronašli tijelo mladića kojega su lažno optužili da je bombaš

Nakon što je policija objavila fotografije bostonskih bombaša, na Redditu se pojavilo kako je osumnjičeni Sunil Tripathi (22). Njegovo tijelo izvukli su u utorak iz rijeke...
Vidi originalni članak

Američka policija izvukla je tijelo iz rijeke Providence i vjeruju da je 'vrlo vjerojatno' riječ o Sunilu Tripathiju (22), krivo optuženim za eksplozije na bostonskom maratonu. Student Browna nestao je sredinom ožujka. Tijelo je u utorak pronađeno u rijeci kraj hotela Wyndham Garden Providence, koji je udaljen nešto manje od dva kilometra od njegovog stana. Novčanik i mobitel ostali su u stanu. 

Samo dan ranije, moderator internetske stranice Reddit ispričao se njegovoj obitelji nakon što su ga korisnici optužili da je jedan od bombaša. Isprikama se pridružio i direktor Reddita Erik Martin. 

Policija je mislila da se radi o Tripathiju zbog loše snimke s nadzornih kamera, piše Daily Mail. Međutim, nisu pronašli nikakvu vezu i odmah su ga odbacili kao sumnjivca.

- Nevjerojatno je kako su mediji prenijeli informaciju bez da su provjerili s vlastima, ali nadamo se da će jednaku količinu energije upotrijebiti da zaista nađemo Sunila - rekla je majka početkom tjedna. 

Dok su vijesti da je Tripathi bombaš kružile internetom, obitelj je trpjela brojne uvrede koje su stizale na njihove mail adrese i društvene mreže. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • angrybirds 25.04.2013.

    za to se nikad krivac nece pronaci

  • byebye99 25.04.2013.

    dobra stara trač-partija..... od usta do usta, malo se nadoda malo se preuveliča i nastane senzacija..... senzacija laži- koja nekome uništi život,u ovom slučaju prestrašno.... kakve je more i maltretiranja podnosila ova obitelj, samo zbog potpune dezinformacije i nagađanja ljudi koji žive tuđe živote...

  • mmzg 24.04.2013.

    Smrt ovog mladica je jedna velika tragedija, a iskreno se nadam i pouka za sve portale koji objavljuju neprovjerene priloge. Nemojmo krivnju bacati ni indirektno na Ameriku, uostalom sluzbena Amerika nikada nije spomenula ovog nesretnog mladica. Cilj je bio doista uhvatiti one teroriste da nebude jos vise neduznih zrtava, a u slikama sluzbene Amerike nije doslo do zabune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare