To je to što me zanima!

Pronašli tijelo žene koju su posljednji put vidjeli 1966.

Kostur Hedvige Golik (84) stanari su pronašli na krevetu u stanu zgrade na Medveščaku. Hedvigu su posljednji put vidjeli davne 1966. godine
Vidi originalni članak

U stan Hedvige Golik (84) na zagrebačkome Medveščaku 77 u ponedjeljak su provalili predstavnici stanara kako bi riješili status vlasništva stana. U spavaćoj sobi na krevetu pronašli su raspadnuto truplo žene, koje je u stanu bilo godinama. Medicinska sestra Hedviga iz Rijeke u stan se uselila 1961 godine. Nije bila druželjubiva niti previše pričljiva. Stanar Mirko Horvatić (79) 1991. pokušao je saznati što je s nesretnom ženom. Ostali stanari su mu tada rekli da su je posljednji put vidjeli 1966. Dakle, prije čak 42 godine. Policija kaže da ju nitko nije vidio 35 godina. Službenik iz Komisije za popis stanova 1998. na vratima stana je napisao “da je stan bez vlasnika i da stanari u njega ne smiju provaliti dok se ne riješe vlasnička prava”.

PRONAŠLI KOSTUR, A JOŠ GA VODE KAO NESTALOG
U potkrovlju zgrade u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici jedan od stanara prošle je godine pronašao truplo muškarca. Truplo je u napuštenoj sobici, koja je služila kao skladište, u prašini i smeću ležalo punih deset godina. Tamo su stanari godinama odlagali smeće i nepotrebne stvari. Nitko od stanara nije znao za truplo u potkrovlju, a nisu znali ni da je netko od susjeda nestao. Policija pretpostavlja kako je muškarac nestali Ivan Bosanac, koji je posljednji put viđen u veljači 1999. kraj Grubišnog Polja. Nije imao rodbine pa policija DNK trupla nije mogla usporediti s DNK rođaka. Na MUP-ovim internetskim stranicama Ivan Bosanac se još vodi kao nestala osoba.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sprinterica 14.05.2008.

    stanari se vade na nepovredivost stanarskog prava e da je stan bio 130 kvadrata a ne 13 odavno bi ju netko našao i zaboravio na stanarko pravo jer bi se lišanari sjatili sa svih strana a ovako jadnica, tko zna kako je umrla

  • petruss 14.05.2008.

    to je tako kada nemaš prijatelja!!

  • exit 14.05.2008.

    glavna_komentatorice da si malo bolje upoznata sa slucajem znala bi da su racuni uredno stizali ali nakon godina neplacanja drzava je odustala od naplate tih racuna,i sta se toliko pjenis??drugi put se ti malo bolje informiraj pa onda pljuj po drugim komentarima.tijelo nesretne zene se vjerojatno niti danas ne bi pronaslo da se ostali stanari nisu poceli grabiti koji ce prije uzeti taj stan za sebe cim su se sredili papiri za taj stan,strasno,...ne bih htjela nikome pozeljet takvu gamad od susjeda.trebalo bi ih sve kaznit a pogotovo kucepazitelja koji je trebao prvi reagirati na cijelonasalu situaciju,i kad je prvi put zasmrdilo iz tog stana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare