To je to što me zanima!

Pronašli trupla 17 civila, Kijev za napad optužuje pobunjenike

Konvoj s civilima označen bijelim zastavama išao je u ponedjeljak iz Luganska u Lutuin. Konvoj s civilima je raketiran iz višecjevnog raketnog bacača tipa Grad
Vidi originalni članak

Ukrajinske vlasti pronašle su 17 trupala civila čiji je konvoj raketiran iz višecijevnog raketnog bacača tipa Grad. Kijev za taj napad optužuje pobunjenike koji pak odbacuju optužbe, javlja Q13 Fox.

Konvoj s civilima označen bijelim zastavama išao je u ponedjeljak iz Luganska u Lutuin, grad koji kontrolira ukrajinska vojska kada se našao usred borbene zone dok su pobunjenici uzvraćali na ofenzivu vladinih snaga. Tragedija se dogodila, 13 km južno od Luganska. Među ubijenima ima djece i žena.

Šestero preživjelih je zbog opeklina i ozljeda različite težine hospitalizirano. Akcija potrage za truplima prekinuta je zbog nastavka borba u toj zoni.

Ukrajinska vojska je zauzela jednu četvrt u Lugansku i vodi silovite ulične borbe u središtu tog separatističkog uporišta koji je tjednima pod opsadom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • baltazarrr 20.08.2014.

    Sreća pa Rusi uzeše Krim ,jer inače bi isti pikolj bio i tamo

  • alegreto 20.08.2014.

    Kijevski naci kreteni i američke sluge ubijaju vlastiti narod i civile već 4 mjeseca. Počelo je spaljivanjem omladine u Odesi, ovo je nastavak u nizu ratnih zločina.

  • Yansha 20.08.2014.

    kriva je ukrajinska vojska. nije njih briga za bijele zastave. sve što sad ide van tih gradova je njima prijetnja i tretirat će je tako naalost. skontali da su zaklali nevine ljude i sad idu krivit druge. fuj. ovo je više i previše. i neizmišljam ljudi. jedina strana koja je dosad bombardirala posvuda je ukrajinska vojska. nemojte branit pokolj. nisu ni seperatisti nešto bolji ali na civile nisu dignuli ruke tolko se zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare