To je to što me zanima!

'Propao' u pokretne stepenice pa mu amputirali potkoljenicu

Muškarac (35) bio je čistač u shopping centru u Šangaju. Dok je čistio pokretne stepenice jedna metalna ploča pukla je i Zhangu je noga propala "u stepenicu"
Vidi originalni članak

Muškarcu iz Šangaja morali su amputirati potkoljenicu nakon što je ostao zarobljen na pokretnim stepenicama u trgovačkom centru. Bila je to treća u nizu sličnih nesreća u Kini proteklog tjedna.

Muškarac pod imenom Zhang, star 35 godina, bio je čistač u shopping centru Cloud Nine u Šangaju. Dok je čistio pokretne stepenice jedna metalna ploča pukla je i Zhangu je noga propala "u stepenicu" i zaglavila se.

- Liječnik nam je rekao da su mu morali amputirati potkoljenicu kako mu zdravlje ne bi bilo dodatno ugroženo - rekao je član obitelji.

Istraga događaja u tijeku, ali prvi izvještaji govore da se muškarac nije držao sigurnosnih standarda i nije isključio pokretne stepenice iz napajanja prije nego ih je počeo čistiti.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Lalala5 08.08.2015.

    Nedavno je jedna mlada majka na isti način izgubila život, a djete je spašeno u zadnji tren.Očito da je velika greška u proizvodu,tj.stepenicama,a ne sad krivac čistač za nesreću.

  • JoskoRapic 08.08.2015.

    ovaj clanak ste stavili i prosli tjedan dajte vise nesto novo

  • morenocro 08.08.2015.

    Jako sam znatiželjan i volio bi znati po čemu i po kojoj logici su oni postali druga svijetska velesila,a proizvodi su im sve šrot?? pa šta stvarno ljudi nemaju novaca pa da kupuju ta jeftina kineska sranja?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare