To je to što me zanima!

Propovjednik koji podupire Trumpa: Čujem da je Biden pobijedio HA HA HA HA HA HA

Mediji kažu da je Joe Biden pobijedio, kaže Ken prije nego se počne histerično smijati. Inače, ovaj propovjednik je postao poznat po seansi u kojoj zaziva boga da pošalje vatru iz pakla jer vrućina ubija virus....
Vidi originalni članak

Kenneth Copeland televizijski je propovjednik u Americi i veliki podržavatelj Donalda Trumpa. Nakon što se 'proslavio' videom protjerivanja korona virusa, ponovno je postao hit na društvenim mrežama zbog reakcije na Bidenovu pobjedu. Kenneth se počeo histerično smijati, a publika se u studiju ustala i zapljeskala mu.

- Mediji kažu da je Joe Biden pobijedio - kaže Ken prije nego se počne smijati.

Najbolje da pogledate sami...

Inače, Ken tvrdi da on liječi ljude od korone. A posljednja snimka je samo jedna u nizu njegovih bisera. Jednom je i pljuvao u kameru koja je trebala simbolizirati virus i zazivao boga da pošalje vatru iz pakla jer vrućina ubija virus.

Podsjetimo, prošlog tjedna je i Trumpova duhovna savjetnica Paula White postala viralni hit zbog snimke u kojoj strastveno moli za pobjedu Trumpa.

"Čujem zvuk pobjede! Bog kaže da je gotovo! Čujem pobjedu u sjedištu raja! Anđeli su upravo pušteni! Pušteni su iz Afrike! Dolaze ovamo, u ime Isusa!", samo su dijelovi njene neobične molitve u kojoj spominje i Sotonu, a sve kako bi Trump ostao predsjednik.

U jednom trenutku snimke, tamo negdje oko minutu i 20 sekundi na videu, počinje 'čarobirati' riječima: 'Ata, rata, deda, baka!'

Idi na 24sata

Komentari 96

  • SinišaFezi 10.11.2020.

    Ovaj izgleda kao vrag

  • ProjectVenus24 09.11.2020.

    Pustite vi to ali on liječi ljude od korone....hahahahahaha...

  • keser 09.11.2020.

    To much for me

Komentiraj...
Vidi sve komentare