To je to što me zanima!

'Propusnicu sam dobio sat i pol prije, umalo sam doživio slom'

Navijači su već u utorak kretali prema Rusiji kako bi uživo pratio utakmicu Hrvatske i Engleske. Veliki broj u Moskvu ide obiteljski. Na aerodromu su bili mirni i tihi. Glasnice, kažu, čuvaju za stadion
Vidi originalni članak

Zračna luka Franjo Tuđman upozorila je putnike da, zbog četiri čartera koja u srijedu ujutro putuju za Rusiju, na check-inu budu barem dva i pol sata prije leta.

POGLEDAJTE VIDEO NAVIJAČKOG SLAVLJA:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjeveni u dresove hrvatske reprezentacije i u crveno-bijelim kombinacijama, navijači su već u utorak kretali prema Rusiji kako bi uživo pratio utakmicu Hrvatske i Engleske.

- Dobio sam skoro živčani slom jer sam fun ID, koji mi je potreban za boravak u Rusiji, dobio tek prije sat i pol - kaže Dugoselčanin Mario Djekić, koji u Rusiju putuje s prijateljem Petrom Grgićem. Grgić je na dres hrvatske reprezentacije dao otisnuti svoje prezime.

- Spremni smo za Rusiju kao i Vatreni za Engleze. Imamo čak i rusku SIM karticu - pohvalili su se prijatelji.

Ingrid iz Zagreba u Moskvu je povela osmeročlanu obitelj

-  Mi smo bratići, sestrične,... Ma svi idemo u Rusiju. Odluka je pala čim smo ušli u polufinale - rekla je Ingrid, koja se iz Rusije vraća odmah nakon utakmice.

Veliki broj navijača u Moskvu ide obiteljski. Na aerodromu su bili mirni i tihi. Glasnice, kažu, čuvaju za moskovski stadion.

Zagrepčani Renato i Viktor na polufinale su krenuli sa svojim suprugama.

- Iako sam bio na početku Svjetskog, u Rusiju moram ponovno. Rusi ne znaju engleski, pomalo su neorganizirani, ali su zato srčani i dobri domaćini - zaključio je Viktor.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 11.07.2018.

    Eno Mamica na prvoj slici u plavoj majici..ko kaze da je u Međugorju

  • aventin 11.07.2018.

    Hrvatska , idemo po zlatooo!!!

  • grindej 11.07.2018.

    On je jedva dobio propusnicu ,zamisli tuge!većina Hrvata kad vidi svoju plaću doživi slom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare