To je to što me zanima!

Prošao kroz crveno u Bjelovaru pa pokosio tri curice i pobjegao

Neslužbeno doznajemo da je vozač prošao kroz crveno svjetlo i na pješačkom prijelazu udario tri djevojčice u dobi oko 12 godina koje su išle iz škole...
Vidi originalni članak

U petak oko 13,55 sati vozač osobnog automobila naletio je na troje djece koji su prelazili cestu kod 4. osnovne škole u Bjelovaru. Prema informacijama iz policije, vozilo se kretalo Hebrangovom ulicom u smjeru središta grada.

Neslužbeno doznajemo da je vozač prošao kroz crveno svjetlo i na pješačkom prijelazu udario tri djevojčice u dobi oko 12 godina koje su išle iz škole. Nakon što je udario djevojčice, vozač se nije zaustavio, ali je imao 'peh' što je sve to vidjela policijska ophodnja koja se nalazila u neposrednoj blizini. Vozač je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Djeca su prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu kako bi se utvrdile ozljede.

Neslužbeno doznajemo da ni jedno dijete nije životno ugroženo.

Prema najnovijim informacijama, radi se o mladom vozaču od devetnaest godina. Vozi je Renault Twingo bjelovarskih registracija. Jedna djevojčica je teže ozlijeđena, a dvije lakše.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • adi7 01.02.2020.

    Država je povećala kazne i evo... ništa nije riješeno!

  • viklersky 01.02.2020.

    Ala, sjećam se priča kao dijete..djed mi je bio u miliciji, pa to su se rebra prebrojavala na dnevnoj bazi..vide sad momčine on bježi nakon što je troje djece udario, e moja demokracijo..nadam se da će očevi prebrojat rebra dotičnom umjesto policije!!

  • dadić 01.02.2020.

    Svima onima, koji skrive nesreću i pobjegnu, ne pruživši pomoć, treba suditi za pokušaj ubojstva!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare