To je to što me zanima!

Prosi posljednjih 17 godina, a živi u stanu od 20 milijuna kn

Posljednjih 17 godina, Irwin Corey (97) svaki dan izlazi na ulicu i prosi. Ponekad skupi 250 dolara. Sav novac donira dobrotvornoj udruzi koja pomaže djeci s Kube
Vidi originalni članak

Legendarni američki komičar Irwin Corey (97) u dronjcima luta ulicama New Yorka i svaki dan posljednjih 17 godina prosi. Za uzvrat daje besplatne novine. Glumac, komičar i politički aktivist nije beskućnik niti je siromašan. Živi u luksuznom stanu vrijednom 3,5 milijuna dolara (20 milijuna kuna). Prozvao se 'profesorom', piše Daily Mail.

Glumi beskućnika jer je usamljen nakon što mu je umrla supruga Fran. Sav novac, a ponekad skupi do 250 dolara dnevno (1400 kuna), daje dobrotvornoj udruzi koja kupuje medicinske potrepštine za djecu na Kubi. U 80-godišnjoj karijeri, radio je s Jackiem Gleasonom i Woodyjem Allenom. Pojavljivao se na showu s Davidom Lettermanom. Još uvijek nastupa u lokalnom klubu dva puta tjedno, a nedavno je bio na gostovanju u Chicagu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sreckoZU 18.10.2011.

    bujrum

  • AntonioBuhovac 15.10.2011.

    boli ga neka stvar ,ima para ,umrijet će za koji mjesec , oće da čini neka dobra djela!!!

  • Igraine7 15.10.2011.

    ima i tu penzića koliko hoćete s kućama i to nekoliko, s trosobnim stanovima, i kukaju, sve nepočišćeno, a često i ne plaćaju režije, ne žalim nikoga (kao čuvaju za unuke koji ih godinama i ne obiđu osim da bi bili sigurni da će naslijediti nekretnine)

Komentiraj...
Vidi sve komentare