To je to što me zanima!

Prostitutka je nakon seksa mušterijama nudila sinove

Policija je majku otkrila, kada je 11-godišnjak sve ispričao prijatelju. Dvojicu dječaka zlostavljalo je nekoliko starijih muškaraca, ali i adolescenata
Vidi originalni članak

Talijanka, majka dvojice dječaka od 11 i 14 godina podvodila je svoje sinove raznim muškarcima za vrijeme okultnih seansi. Dječaci su, nakon što je policija uhitila majku i njenog nećaka, potvrdili da su zlostavljani. Žena bi na ulicma Foggie 'pokupila' mušterije, a po dolasku njenoj kući i nakon seksa, ponudila bi i usluge svojih sinova. Dječake je zlostavljalo nekoliko starijih muškaraca, ali i adolescenata. Majka bi organizirala i seanse crne magije, kada bi kao seksualne žrtve prinosila sinove sudionicima seansi. Dječaci bi ležali na krevetu okruženi svijećama, dok bi muškarci oko njih mrmljali nerazumljive riječi. Potom bi ih seksualno iskorištavali. Policija je majku otkrila, kada je mlađi dječak sve ispričao prijatelju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tallyst 18.09.2008.

    Dal se ovo uopče i može komentirat!!Pa ta \"žena\" nije svoja! IMA USTANOVA ZA TAKVE MODELE;LJEČIT JE TREBA!! Lako šta radi svašta od sebe al opasna ja za okolinu i svoje bližnje,povukla je još 5 nedužnih života za sobom!!SODOMA I GOMORA U LUDARU S NjOM!!!! I onda svi se čude šta je mladost popizdila eto vam temelji odlični da sutra budu isti,gori ili kriminalci do j.ja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare