To je to što me zanima!

Prosvjed ispred ambasade kao podrška turskim građanima

Zagreb: Prosvjednici su uručili i pismo potpore 29 organizacija iz Hrvatske turskim građanima. Među prosvjednicima su bile i Urša Raukar i Sanja Sarnavka
Vidi originalni članak

Skupina aktivista danas je u Zagrebu ispred Veleposlanstva Republike Turske organizirala konferenciju za medije i prosvjed potpore turskim građanima, koji već nekoliko dana prosvjeduju u Istanbulu protiv privatizacije javnih prostora i nedemokratske vladavine premijera Erdogana.

Uručeno je i pismo potpore 29 organizacija iz Hrvatske turskim građanima.

Prosvjednici, među kojima su bile i Urša Raukar i Sanja Sarnavka, držali su nekoliko transparenata na turskom i hrvatskom jeziku, a na najvećem je pisalo "Jedan svijet jedna borba - Hrvatska solidarno uz turske građane".

Idi na 24sata

Komentari 25

  • genikameni 06.06.2013.

    Hrvati,šta se čeka?Neće Turci prosvjedovati i za nas???

  • Mjerilo 06.06.2013.

    Koji pacijenti,kao prvo ta Turska vlada je kakva je,,al recite sta hocete tamo se dobro zivi,,ima svaki za pristojan zivot,i taj premijer pokusava stvorit srednju klasu,,bez siromasnih i bogatih,,nego srednja klasa..To je Islamski zakon. da je nama takvih ovdje drugacije bi bilo,,a ne samo podupiru bogatase,,a ostale ko hebe nije da ih podupiru nego ih oni plate da ih podrzavaju,korumpirana vlast,odem u bolnicu nemozes na red tek pregled kaze u 10 mjesecu,,nadem covijeka,platim i ubaci me sljedeci tjedan,,hocu rec lopovska drzava..

  • alpinist 06.06.2013.

    bravo"hrvatski mediji",više prostora dajete prosvjedima u zemlji koja je zulum činila 500 god,na našim prostorima,nego narodu koji je bio branik turskom zulumu,i koji je osuđen zbog toga!.nije nam dobro?????zaslužili smo i mnogo gore nego što sada živimo!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare