To je to što me zanima!

Mirela Čavajda proglašena Zagrepčankom godine. Ispred vijećnice okupili se prosvjednici

Mirela Čavajda je dobitnica nagrade jer su okolnosti vezane uz njezin prekid trudnoće zbog zloćudnog tumora bebe u proljeće prošle godine temeljito potresle društvo
Vidi originalni članak

Na Dan Grada Zagreba, u Staroj gradskoj vijećnici danas su na sjednici Gradske skupštine gradonačelnik Tomislav Tomašević i predsjednik Skupštine Joško Klisović uručili priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama, a nagradu Zagrepčanka godine dobila je Mirela Čavajda.

Kako se navodi u obrazloženju, Čavajda je dobitnica nagrade jer su okolnosti vezane uz njezin prekid trudnoće zbog zloćudnog tumora bebe u proljeće prošle godine temeljito potresle društvo.

- Ovu bih nagradu prije svega posvetila svom sinu Grgi, koji će u mom srcu živjeti vječno, i svim majkama i obiteljima koji su pognute glave i šutke prošli kroz možda najteže trenutke u svojim životima ili će ih tek proći. Neka od sada bude lakše svima - poručila je Čavajda.

DAN GRADA ZAGREBA: Nagrade Zagreba dodijeljene i ravnateljici KB Sv. Duh i Čavajdi, prosvjednici razvili transparente

Ispred Stare gradska vijećnice pojavili su se prosvjednici.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Pepkica 31.05.2023.

    Tomašević sa svojim sotonjarama nagrađuje ubojice djece!!

  • Car.Mrgud 31.05.2023.

    Ovim "prosvjednicama" bi u trudnoći trebalo zabraniti ići na ultrazvuk. Koji će im to .....c? Zašto ga uopće i koriste kad će ionako roditi dijete, koliko god bolesno bilo i koliko god se mučilo?

  • crna mačka 31.05.2023.

    T u ž n o ! Koji smo mi narod?

Komentiraj...
Vidi sve komentare