To je to što me zanima!

Prosvjed kao u Zagrebu samo će ojačati HDZ i Plenkovića...

NOVI EXPRESS Plenković bi mogao izgubiti radikalne birače, ali dobiti centrističke, koji ne toleriraju radikalnu i redikuloznu retoriku
Vidi originalni članak

Smisao prosvjeda je bio profitirati na smrti našeg sugrađana. Glavna poruka koju sam shvatio je da postoje politički paraziti i profiteri koji nastoje manipulirati ljudima, njihovim strahovima, možda nedovoljnoj informiranosti, stav je premijera Andreja Plenkovića o masovnom prosvjedu u Zagrebu protiv COVID potvrda i propisanih epidemioloških mjera. Naime, prosvjed se odvijao na dan kad je Hrvatska zabilježila najveći broj smrtnih slučajeva, a stotine ljudi borile su se u bolnicama diljem zemlje za dah. Za to vrijeme “borci” za slobodu uskratili su slobodu drugima pa su tako napadali i vrijeđali novinarske ekipe.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • 28.11.2021.

    U ovoj situaciji tko nije u stanju shvatiti da cijepljenje olakšava život neka i dalje arlauče po trgovima…i puni bolnice.

  • melin51 28.11.2021.

    Kod nas ima previše profitera koji se uvijek javljaju kad je narod u nevolji. To me plaši, jednostavno biram ono što mi se čini racionalno a to je cijepljenje i Covid potvrde.

  • SAINAS_1 28.11.2021.

    Jučer je Grinč ukrao prosvjed i sami antivakseri su ostali zbunjeni i gledali u čudu kao im je ukraden prosvjed 🤔🤭😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare