To je to što me zanima!

Prosvjed: Mještani će ići u povorci na pogreb Jure (15)

Jura Mlinarić (15) poginuo je u petak. Išao je na zabavu u Mjesni dom. Dok je hodao uz cestu, automobilom ga je udario mladić (26) iz susjednog sela i pobjegao
Vidi originalni članak

Mještani Donjeg Vukojevca gdje je nastradao Jura Mlinarić (15) će se u ponedjeljak oko 13.30 sati okupiti te u povorci krenuti na mladićev sprovod u mjestu Peščenica. Jura je, podsjetimo, u petak krenuo u Mjesni dom na zabavu. Udario ga je automobilom vozač (26) i pobjegao. Policija je kasnije našla vozača i privela. 

Mještani okupljanjem i mimohodom žele upozoriti na to kako je zadnjih godina poginulo četvero tinejdžera u prometu kroz njihovo selo. Traže i da se napravi nogostup. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tipkalicaa 12.04.2011.

    a kako se drugačije ide na pokop nego u povorci?

  • liza_sk 11.04.2011.

    sućut obitelji....sad je manje vazno ko da ili neda malo zemlje za trotuar....jos jedan mladi zivot ugasen anesavjesni vozac se nije ni zaustavio ....mislim da je u zadnje vrijeme alarmantna ta ljudska besćutnost

  • zgbzagreb 11.04.2011.

    Pa za nogostup treba dati 50 cm od svoje ograde eeeeee, pa nemože to za đaba jel da? A kad netko pogine onda se kuka kako nema nogostupa. Pa nema ga 100 godina, i svake godine pogine barem 1 pješak ili biciklist i još nisu našli za shodno da bi bilo dobro dati od svojega 50 cm ako hoćete da djeca budu sigurna. (Bitno da je privatno do ruba ceste)

Komentiraj...
Vidi sve komentare