To je to što me zanima!

Prosvjed podrške Rusiji u Srbiji: Nosili su Putinovu sliku, pjevali rusku himnu i vrijeđali Vučića

Mladići s kapuljačama na glavi i maramama preko lica zapalili su baklje i bacali dimne bombe. Na metalne rešetke prozora na zgradi Predsjedništva Srbije okupljeni su postavili rusku zastavu
Vidi originalni članak

Prosvjednici u Beogradu izašli su na ulice, ispred spomenika ruskom caru Nikolaju pa zatim i ispred zgrade Predsjedništva Srbije kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog glasanja Srbije za izbacivanje Rusije iz Vijeća za ljudska prava Ujedinjenih naroda, javlja nova.rs.

VELIKA ANALIZA SRPSKIH IZBORA 'Malog Putina' čekaju paklena vremena: 'Zatopljenje odnosa s Hrvatskom? Imao je želju, ali...'

Mladići s kapuljačama na glavi i maramama preko lica zapalili su baklje i bacali dimne bombe. 

Na metalne rešetke prozora na zgradi Predsjedništva Srbije okupljeni su postavili rusku zastavu, a protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića uzvikivali su pogrdne parole.

SVE PRATIO I VUČIĆ Srbi 'Kornetom' gađali mete u vojnoj vježbi, na Pasuljanskim livadama zapucao i 'mali Miloš'

Neki od prosvjednika nosili su majice sa slovom Z, poznatim simbolom koji je postao obilježje ruskih snaga koje su napale Ukrajinu. U rukama su imali slike ruskog predsjednika Vladimira Putina, a uzvikivali su ime bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka.

Na jednom transparentu prosvjednik je imao konture Kosova s natpisom 'Nema predaje', a puštali su i himnu Rusije, nakon čega i himnu Srbije. 

Idi na 24sata

Komentari 480

  • starakajla 19.04.2022.

    I ovo treba primiti u EU?

  • Smrt Americi 17.04.2022.

    Hrvati su ko onaj zli komsija koji se moli da komsiji crkne krava. Odlaze u brisel i skakucu "vidite sta radi Srbija, kaznite ju kaznite ju"

  • adzd2508 17.04.2022.

    Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare