To je to što me zanima!

Prosvjed u Buzinu zbog otpuštenih stjuardesa CA

Zaposlenici Croatia Airlinesa traže da se stjuardese koje su dobile otkaz zbog odbijanja dodatnog leta odbile na relaciji Zagreb - Dubrovnik - Zagreb
Vidi originalni članak

Stotinjak zaposlenika Crotia Airlinesa prosvjedovalo je jutros ispred zgrade uprave te tvrtke u Buzinu. Tražili su da se na posao vrate četiri otpuštene stjuardese. One su u prosincu, nakon odrađenog leta Zagreb - München - Zagreb, odbile odraditi još jedan dodatni let na relaciji Zagreb - Dubrovnik - Zagreb, koji je ranije tog jutra bio odgođen zbog bure. Izražavajući ogorčenje postupkom uprave Croatia Airlinesa, predsjednica Sindikata kabinskog osoblja zrakoplova Albina Kardum zaprijetila je sudskom tužbom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sofi 22.02.2008.

    Kad rade skraćeno, onda se ne bune, a kad treba raditi produženo, onda se bune i odbiju raditi posao. Valjda su se žurile na \'špicu\', pa nisu mogle radite extra sate... Sad ce imati dovoljno vremena za špicu, a i uklopit će se u okolinu jer će biti jedne od mnogih koje se na špici prave da su zrihtane i prave dame, a u novčaniku jedva imaju za kavu.

  • gidu 22.02.2008.

    ma nisu htjele klečati...hehe

  • buzdovan 22.02.2008.

    Ma, nije to ništa! Da vidiš kako bi prošle da Jandrokoviću nisu osigurale dovoljnu količinu dnevne štampe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare