To je to što me zanima!

Protiv mladića (20) iz Brinja su podignuli optužnicu: Sumnjiče ga da je sjekirom ubio oca

DORH je priopćio kako je podignuta optužnica protiv mladića (20) zbog teškog ubojstva i predloženo je produljenje istražnog zatvora
Vidi originalni članak

Podignuta je optužnica protiv Igora Vukadinovića (20) zbog ubojstva oca Nikole Vukadinovića (52) sjekirom dok je spavao u kući, u Rapainom Klancu kod Brinja. O svemu se oglasilo i Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

- Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Karlovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (2001.) zbog počinjenog kaznenog djela teškog ubojstva - stoji na stranici. 

Naime, radi se o slučaju koji se dogodio u srpnju prošle godine. Prva ispitanica je bila Igorova mlađa sestra (10), koja je bila u kući s bratom i ocem za vrijeme ubojstva

POČELO ISPITIVANJE SVJEDOKA Istraga ubojstva kod Brinja: Sin koji je zatukao oca sjekirom se brani šutnjom, ispituju sestru

- Optužnicom se okrivljenog 20-godišnjaka tereti da je 8. srpnja 2021. u obiteljskoj kući na području općine Brinje, nakon svađe s 52-godišnjim ocem, u nakani da ga usmrti i nakon što se uvjerio da je njegov otac legao u krevet; svjestan kako je zbog narušenog zdravlja teže pokretan i kako se u ležećem položaju nije u mogućnosti oduprijeti napadu; alatom ga više puta udario u predjelu glave.

Tereti ga se da mu je zadao višestruke ozljede glave od kojih je 52-godišnjak preminuo na mjestu događaja - priopćio je DORH.

Kako navodi DORH, predložili su u optužnici i produljenje istražnog zatvora protiv Igora zbog neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bobiii 08.01.2022.

    Svaki tjedan jedan otac plati glavom,prije par dana je jedan sinek ubio oca nožem u leđa,sad ovaj sjekirom na spavanju. Opako potomstvo!

  • IvicaStimac 08.01.2022.

    Ne sudite o onome o čemu ništa ne znamo..... Možda dečko zaslužuje najtežu kaznu, a možda nagradu.

  • q12122r 08.01.2022.

    odmah 50 tako da izade sa 70

Komentiraj...
Vidi sve komentare