Obavijesti

News

Komentari 66

Istraga ubojstva kod Brinja: Sin koji je zatukao oca sjekirom se brani šutnjom, ispituju sestru

Istraga ubojstva kod Brinja: Sin koji je zatukao oca sjekirom se brani šutnjom, ispituju sestru

Ispitivanje provodi Županijsko državno odvjetništvo Karlovac, a prva ispitanica je Igorova desetogodišnja sestra, koja je bila u kući s bratom i ocem za vrijeme ubojstva...

VIDEO

Istraga, tj. ispitivanje svjedoka u vezi smrti Nikole Vukadinovića (52), za čije ubojstvo je osumnjičen njegov sin Igor (20), počela je  danas, doznajemo od Igorove odvjetnice po službenoj dužnosti.

Ispitivanje provodi Županijsko državno odvjetništvo Karlovac, a prva ispitanica je Igorova mlađa desetogodišnja sestrica, koja je bila u kući s bratom i ocem za vrijeme ubojstva.

Ona je u trenutku samog čina ubojstva spavala, no za pretpostaviti je da će upravo ona moći razjasniti što je prethodilo u satima prije samog zločina, kada je sin u konačnici posegao za sjekirom i zatukao oca.

Terete ga za teško ubojstvo oca: Mladić u istražnom zatvoru, prijeti mu do 40 godina zatvora
Terete ga za teško ubojstvo oca: Mladić u istražnom zatvoru, prijeti mu do 40 godina zatvora

Od starije sestre Irene doznajemo kako još nije uspjela stupiti u kontakt s bratom, koji se od dana uhićenja nalazi u istražnom zatvoru u Gospiću.

- Nisam se s njim vidjela ni čula svo ovo vrijeme i to mi najteže pada. Neznam kako mu je i kako se sa svim nosi. Teško mi je i što još uvijek ni sama neznam što se točno dogodilo. Sestrica, koja je u pratnji mame danas išla na ispitivanje, ispričala nam je da je ona spavala i da nije ništa čula. I njoj je jako teško što ne može vidjeti brata s kojim je sve ove godine živjela. Što je najgore nećemo ga moći vidjeti sve dok se ne ispitaju svi svjedoci, a tko zna do kad će to trajati. Jako nam nedostaje i jako nam je teško. Ustvari kao da nemam osjećaja, osjećam se prazno - kaže shrvana Igorova sestra, koja do brata trenutno ne može zbog utjecaja na svjedoke.

Igor se brani šutnjom, a sestra čeka da ga vidi: 'Majka ništa ne priča od šoka, stalno plače...'
Igor se brani šutnjom, a  sestra čeka da ga vidi: 'Majka ništa ne priča od šoka, stalno plače...'

Podsjetimo, Igor Vukadinović osumnjičen je za ubojstvo oca Nikole prošli tjedan u ranim jutarnjim satima u obiteljskoj kući u Rapain Klancu kraj Brinja. Još nije poznat motiv ubojstva, no iz razgovora s njegovom sestrom pretpostavlja se da je svađa, koja je prethodila svemu, bila kap koja je prelila čašu. Osumnjičeni nije priznao zločin i brani se šutnjom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...