To je to što me zanima!

Protiv Sinovčića u Zadru uskoro podižu optužnicu

Policija Rena Sinovčića tereti da je prijetnjama i obećanjem darova navodio svjedoke na davanje lažnog iskaza u sudskom potupku protiv Lisice
Vidi originalni članak

Protiv Rene Sinovčića za nekoliko dana će podići optužnicu zbog pokušaja utjecaja na svjedoke, potvrdio je općinski državni odvjetnik u Zadru, Trpimir Kučina, piše Dalmacijanews. Policija Sinovčića tereti kako je prijetnjama i obećavanjem darova navodio svjedoke na davanje lažnog iskaza u sudskom postupku protiv Zlatka Lisice (32), kojeg su optužili za kamatarenje. Uhitili su ga prije desetak dana te su ga priveli istražnom sudu Županijskog suda u Zadru. Pustili su ga da se brani sa slobode.

SINOVČIĆU ZATVORILI GRADILIŠTE
Građevinski inspektori zatvorili su gradilište poslovne zgrade Rena Sinovčića u Zadru u ponedjeljak. Nema sve potrebne papire za građevinsku dozvolu, odnosno još nije platio doprinose Gradu za izdavanje potvrde glavnog projekta. On u zgradu na četiri etaže misli useliti svoju medijsku kuću Vox. Reno Sinovčić vlasnik je televizije Vox, dnevnog lista Vox glas Zadra i tjednika Regional.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • odbojkasica zd 14.09.2010.

    dajte vi iz nadleznih ustanova, ako nesto radite onda radite kako triba i kaznite ga za sve ono sto radi po zardu i okolici jer se zna kaakv epitet ima u Zadru. strpajte ga na dozivotni zatvor!

  • flegmica7 14.09.2010.

    ovaj lik je mafijaš, zadarski, to se jako dobro zna. iznimno bahata osoba

  • đenka01 14.09.2010.

    nemože njemu niko ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare