To je to što me zanima!

Provalili su u kuću, tukli ukućane i palili posteljinu

Četiri muškarca su razbila prozore i ušla u kuću u Velikoj Gorici. Nakon toga su razbili namještaj i tukli ukućane. Zapalili su madrace i posteljinu
Vidi originalni članak

J. M. (23), J. Č. (19) i još dva muškarca su u nedjelju navečer razbili stakla te ušli u kuću u Galekovićevoj ulici u Velikoj Gorici. U kući su bili muškarci T. V. (24) i M. M. (22), koji tamo žive.Vlasnik kuće je baka M.M. Muškarci su počeli razbijati namještaj te su tukli T.V. i M.M. Oni su pobjegli na tavan i pozvali su policiju. Napadači su za to vrijeme zapalili madrace i posteljinu u dvije spavaće sobe. Nakon toga su iz kuhinje donijeli plinsku bocu, otvorili ventil i pobjegli. Muškarci su se vratili s tavana i zatvorili ventil pa boca nije eksplodirala. Policija je J. M. i J. Č. našla u blizini, a još dvojicu napadača traže. Neslužbeno doznajemo kako su razlog napada novčana dugovanja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • trešnja 11.08.2009.

    Pa kad im sve unište i pretuku ih ,tek onda im nemaju od čega vratiti...kakav je to mozak...nekoga istući i onesposobiti da ti vrati dug....pa kako kad si ga izubijao...debilana.

  • marple 10.08.2009.

    Možda su to kamatari došli po lovu, a love nema.

  • Pici 10.08.2009.

    A da nisu gay par? Činjenica je da žive zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare