To je to što me zanima!

Provalili u trgovački centar i odnijeli veću količinu novca...

Riječ je o organiziranoj skupini koja je ciljano i planirano išla u provalu u to vrijeme i baš te subote, rekao je glasnogovornik  PU međimurske. Očevid je dugo potrajao
Vidi originalni članak

Lopovi su provalili u subotu nešto prije 21 sat, u trgovački centar Kauflanda u Čakovcu i kako neslužbeno doznajemo, odnijeli nekoliko stotina tisuća kuna. Ušli su sa bočne strane u prostorije koje nisu prodajne već kancelarijske, a koje koriste zaposlenici Kauflanda.

- Uzeli su veću količinu novca. Riječ je o organiziranoj skupini koja je ciljano i planirano išla u provalu u to vrijeme i baš te subote. Očevid je dugo potrajao i policija provodi istraživanje kako bi što prije došli do počinitelja - rekao je Radovan Gačal glasnogovornik  PU međimurske. Provalnici su se očito dobro pripremili za svoj pothvat jer su sve pomno u detalje isplanirali, no ipak postoje navodno i neki svjedoci.

Provala je ubrzo otkrivena jer su razbili staklo, a trebali su savladati i nekoliko prepreka kako bi došli do cilja. No, ipak je bilo prekasno da ih se uhvati na djelu i oduzme plijen. Pretpostavlja se da je riječ o uhodanoj i specijaliziranoj skupini kojoj ovo nije prva takva provala. Policija ne može otkriti više detalja jer je u tijeku istraga, a možda im uspiju u tome pomoći i nadzorne kamere. Srećom da provalnici nisu upotrijebili nikakvo oružje i prijetnje prema zaposlenicima, koji su ne znajući što im se događa u zgradi, mirno radili svoj posao.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivanunited 24.04.2017.

    Informacije iznutra zlata vrijedne...

  • Maddog 23.04.2017.

    a diš na sirotinju

  • najiram 10 23.04.2017.

    imali su dobre informacije iznutra...sad su već u svojoj matićnoj državi...i djele plijen...a jedini sumnjiv ostaje nepoznati poćinitelj u uniformi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare