To je to što me zanima!

Provalio u auto i ukrao krunicu i kamen s natpisom Međugorje

Danijel Lehota (43) lani je desetak puta razbio stakla na autima na Pavlenskom putu i u par okolnih ulica u Zagrebu i krao sve do čega je stigao. No iako je osuđen na godinu dana neće ići u zatvor
Vidi originalni članak

Serijskog provalnika u aute policija je zaustavila 13. listopada 2019. nakon što je u 1.50 sati u garaži na etaži -2 Pavlenskog puta 5-7/D razbio stakla na tri auta i potom pokrao sve do čega je stigao. Prvo je provalio u Renault Clio odakle je uzeo i za sebe zadržao
 krunicu i kamen s natpisom "Međugorje", punjač za mobitel s dva pripadajuća kabla i bijele slušalice za mobitel, točno neutvrđene vrijednosti. 

Nakon toga došao  je do Hyundai I 30,  razbio stražnja lijeva vrata vozila, ušao  i ukrao  slušalice za mobitel s pripadajućom ambalažom, dioptrijske naočale i punjač za mobitel. Potom je  razbio staklo i na  Chevrolet Aveu i ukrao  crne muške tenisice sa sivim znakom, vrijedne oko 100 kuna. No policajci su ga tada zatekli i uhitili. 

Potom su kriminalističkom obradom utvrdili da je tijekom 2019. godine u još osam navrata provaljivao u aute u ulicama Pavlenski put,  Drage Gervaisa i Francesca Tenchinija. Lehota je krao sve do čega je stigao-  kartice, parfeme, torbice, punjače za mobitele... Uvijek s koristio najprimitivnijom i najjednostavnijom metodom. Razbio bi staklo na auto i zgrabio sve što je stigao. 

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu u trajanju od godine dana koja je zamijenjena uvjetnom. Kazna se neće izvršiti ako Lehota u roku od četiri godine ne počini novo kazneno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Danijel.B 16.04.2020.

    E to su ovi Katolici koji ne podnose ništa šta je Božije, evo puno ih je ovdje po portalima. Sigurno mnogi će se naći u mom postu!

  • 16.04.2020.

    Zasto ne objavite ovako ime pedofila i manijaka?

  • U_boat 16.04.2020.

    Da nije onaj samoborski obijač auta ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare