To je to što me zanima!

Provalio u auto i ukrao pištolj, u kući našli oružje i streljivo

U brodsko-posavska kazneno će ga prijaviti za tešku krađu, a PU požeško-slavonska za nedozvoljeno posjedovanje i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari
Vidi originalni članak

Policija u Slavonskom Brodu provela je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (59) s područja općine Bukovlje zbog krađe vatrenog oružja. Muškarca se tereti da je krajem kolovoza ove godine na području Slavonskog Broda provalio u osobni automobil požeških registracija i iz njega ukrao pištolj kalibra 9 mm i revolver kalibra 5,6 mm, za koje je vlasnik (52) iz Požege imao dozvolu. 

Policajci PU požeško-slavonske pronašli su na adresi osumnjičenog u Požegi, gdje neprijavljeno boravi, ukradeni pištolj i revolver, ali i veću količinu oružja i streljiva. PU brodsko-posavska kazneno će ga prijaviti za tešku krađu, a PU požeško-slavonska za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Kod muškarca (43) našli streljivo i oružje

Kaznena prijava zbog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari slijedi i protiv 43-godišnjaka s područja Nove Kapele kod Slavonskog Broda. U pretrazi njegova doma policajci su pronašli vojni karabin CZ M-48 kalibra 7,9 mm, vojnu automatsku pušku 7,62 mm sa dva spremnika za streljivo, ručni bacač „zolja M-80" kalibra 64mm bez punjenja, te više stotina streljiva različitih kalibara, a koje je nezakonito posjedovao. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vale1510 10.12.2015.

    čovjek se prepo migranata pa se osigurao

  • trijezni zagorec 10.12.2015.

    cove boluje od amnezije pa je zaboravil prijaviti orujzje,amnezija je inace narasprostanjenija u nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare