To je to što me zanima!

Provalio u Konzum usred noći, bježao policiji pa pao s bicikla

Muškarac je usred noći odlučio provaliti u Konzum, razbio je staklo dućana i nakon par sekundi se oglasio alarm. Policija je u roku od tri minute došla na adresu i ulovila lopova koji je od straha pao s bicikla
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac provalio je u nedjelju oko 4 sata ujutro u Konzum na križanju Ribnjaka i Vinkovačke ulice u Zagrebu. Razbio je staklo i ušao u poslovnicu.

Nakon nekoliko sekundi u trgovini upalio se alarm na što je policija bila odmah obaviještena. Kružili su automobilom oko Ribnjaka pa je lopov ubrzo bio uhvaćen. Vidjeli su ga kako bježi iz trgovine s dvije vrećice i sjeda na bicikl. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarac je odveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, potvrdila je policija.

- Išla sam po čašu vode kada sam čula nekakvo razbijanje stakla. Pomislila sam da je sudar ili da netko razbija aute pa sam odmah otišla na prozor vidjeti što se događa. Vidjela sam čovjeka kako razbija staklo dućana i odmah sam snimila u slučaju da zatreba policiji. Čula sam kako gospodin ispod zgrade, koji je to vidio, viče na njega i zove policiju.Došli su u roku tri minute od kako se alarm oglasio. Izašao je, otišao po bicikl i pokušao pobjeći no policajci su velikom brzinom krenuli na njeg. Prepao se i pao sa bicikla- javlja nam čitateljica koja nam je poslala video.

Kako doznajemo, s police je ukrao mlijeko, punu vreću kruha i medenjake. 

Uz poslovnicu su trenutno zaštitari Sokol Securitya. Čuvaju trgovinu dok radnici ne donesu i postave novi prozor izloga.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BebaPejazic 25.11.2019.

    Bogec isao uzet hrane ,alarm za krupne ribe ne svira..😂😂😂 pajdo negine ti sad 6mj cuze ili 1g uvjetne zbog ukupne stete od 500kn

  • dysko_lija 25.11.2019.

    vjerojatno nema što niti jesti s obzirom sto je ukrao. žalosno za čitati

  • ljubica ljubičica_1 25.11.2019.

    Sigurno nije to napravija iz luksuza.Već je bija gladan.To je naša Hrvatska.Šalju novac u BIH katolicima dok naš narod bar 40%je teška sirotinja .Ja osobno ovog čovjek nebi osudila .Za dvi vrećice nečeka .Dali bi to napravija da nije bija gladan?E moj Plenkoviću !Samo ću reć Sit gladnom ne vjeruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare