Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Provalio u Konzum usred noći, bježao policiji pa pao s bicikla

Muškarac je usred noći odlučio provaliti u Konzum, razbio je staklo dućana i nakon par sekundi se oglasio alarm. Policija je u roku od tri minute došla na adresu i ulovila lopova koji je od straha pao s bicikla

Foto: čitatelj 24sata
21 komentara

Nepoznati muškarac provalio je u nedjelju oko 4 sata ujutro u Konzum na križanju Ribnjaka i Vinkovačke ulice u Zagrebu. Razbio je staklo i ušao u poslovnicu.

Nakon nekoliko sekundi u trgovini upalio se alarm na što je policija bila odmah obaviještena. Kružili su automobilom oko Ribnjaka pa je lopov ubrzo bio uhvaćen. Vidjeli su ga kako bježi iz trgovine s dvije vrećice i sjeda na bicikl. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Muškarac je odveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, potvrdila je policija.

- Išla sam po čašu vode kada sam čula nekakvo razbijanje stakla. Pomislila sam da je sudar ili da netko razbija aute pa sam odmah otišla na prozor vidjeti što se događa. Vidjela sam čovjeka kako razbija staklo dućana i odmah sam snimila u slučaju da zatreba policiji. Čula sam kako gospodin ispod zgrade, koji je to vidio, viče na njega i zove policiju.Došli su u roku tri minute od kako se alarm oglasio. Izašao je, otišao po bicikl i pokušao pobjeći no policajci su velikom brzinom krenuli na njeg. Prepao se i pao sa bicikla- javlja nam čitateljica koja nam je poslala video.

Kako doznajemo, s police je ukrao mlijeko, punu vreću kruha i medenjake. 

Uz poslovnicu su trenutno zaštitari Sokol Securitya. Čuvaju trgovinu dok radnici ne donesu i postave novi prozor izloga.

 

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message