To je to što me zanima!

Provalio u vrtić u Karlovcu: Ukrao je radijatore, hladnjake...

Ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac Marina Gojak ne krije razočarenje. Ne samo da su ti uređaji korišteni još u petak nego su trebali naći svoje mjesto i u kuhinji budućeg vrtića...
Vidi originalni članak

Nepoznati lopov provalio je u vrtić u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik i ukrao aluminijske radijatore, kuhinjske bojlere, hladnjake i drugo. 

Krađa se dogodila u razdoblju od 5. do 9. listopada, a materijalna šteta veća je do 19.000 kuna.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac Marina Gojak ne krije razočarenje. Ne samo da su ti uređaji korišteni još u petak – jer kuhinja je radila – nego su trebali naći svoje mjesto i u kuhinji budućeg vrtića u Grabriku.

– U petak smo predali ključeve AB gradnji i sve zapisnički konstatirali jer je troškovnikom predviđena njihova demontaža. To je vrijedan inventar, dobra, kvalitetna oprema koju skladištimo i čuvamo kako bi bila ugrađena u kuhinju novog vrtića kada bude završen. Sada smo ostali bez nje, objasnila je Gojak za KAportal.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PRAVILO BROJ 8 10.10.2018.

    i razdjeljnike,sada su opet trazeni po odluci ministra

  • vilim 10.10.2018.

    Policija mora što prije otići u getoizirana naselja u kojima žive pripadnici multikulturalnog bogatstva kako kaže Milana Bandić a zaštićeni su EU zakonima !!..

  • xnet0822 10.10.2018.

    Što će mu to ? Ako ima namjeru prodati u staro željezo, pitat će otkud mu to što je ukrao ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare