To je to što me zanima!

Provalnik iz ureda samostana Sv. Josipa odnio 50.000 kuna

Nepoznati lopov je u noći s 14. na 15 svibnja provalio u samostan Sv. Josipa u Leskovačkom brijegu te iz ureda sestara karmelićanki ukrao 50.000 kuna
Vidi originalni članak

Nepoznati lopov je u noći s 14. na 15 svibnja provalio u samostan Sv. Josipa u Ulici Leskovački brijeg u Zagrebu te iz ureda sestara karmelićanki ukrao 50.000 kuna. Policija traga za počiniteljem. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • VikiKolar 26.05.2013.

    Sve Vas koji ovako bezobrazno komentirate neka bude sramota, koji normalan čovjek može reći "Bravo lopove!" strahota koji primjer dajemo djeci. Zar ćemo im reći "banke su pune novaca pljačkajte!" Otkud znate za šta je taj novac bio namijenjen i da hrane preko tridesetak napuštene dijece. Časne ne bojte se dat će vama Bog duplo više!

  • nijebitnobla 16.05.2013.

    a jeste svi bezobrazni, tamo je i djeciji dom i ima jako puno stvari koje se moraju napraviti za njihovu dobrobit,ko da je bitno zasto imaju , fala bogu da imaju , ne trose one pare za sebe. To su jako dobre i drage casne, da ih znate bilo bi vas sram sada, (pohvale pocinitelju??) ma bravo kad vas pokradu onda cu vidit pohvale pocinitelju.

  • prady 16.05.2013.

    svakako su se obvezale na siromaštvo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare