To je to što me zanima!

Provokacija ili? Što je Melania obukla na obljetnicu 11. rujna

Komentatori na društvenim mrežama kažu da Melania nije smjela nositi taj kaput jer se na njemu vidi toranj u koji se zabija avion. Glasnogovornica Bijele kuće kaže da je to besmislica
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump je na sjećanje na napad na Blizance u New Yorku 11. rujna objavio fotografiju koja je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

'Nikada nećemo zaboraviti', piše na fotografiji Trumpa i njegove supruge Melanie koja je snimljena prošle godine u memorijalnom centru u Pennsylvaniji. Melania je tada nosila mornaričko plavi kaput dizajnera Herve Pierrea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi su u tome vidjeli provokaciju. Navode kako detalj na Melanijinom kaputu podsjeća na toranj. Neki idu toliko daleko da na kaputu vide i zrakoplov koji se zabija u jedan od tornjeva Blizanaca.

Glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham tvrdi da je to 'besmislica'. Komentatori se pak na društvenim mrežama pitaju da li je dobro da je Melania na obilježavanje 11. rujna odjenula baš taj kaput. 

- Melania zna kako privući pažnju i na obilježavanju 11. rujna je sebe stavila u prvi plan - napisao je jedan komentator. Drugi pak smatraju da Melania nikada ništa ne nosi slučajno.

- Kada je išla vidjeti djecu u kavezu na granici nosila je natpis kako ju nije briga. Niti ovo nije slučajno - napisao je drugi komentator. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 57

  • zile29 13.09.2019.

    ma kakav avion i neboder , ovo bolje sliči na onu stvar koja žutemu više ne radi

  • Manina_1 13.09.2019.

    Ajme koje gluposti

  • Dmitar-Zvonimir 13.09.2019.

    To je toranj koji treba dobro opichiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare