To je to što me zanima!

Provokacija Rusa: Nadlijetali američki vojni brod kod Krima

Pentagon je objavio kako je ruski borbeni zrakoplov u ponedjeljak nekoliko puta preletio američki ratni brod koji se nalazio u Crnom moru u međunarodnim vodama
Vidi originalni članak

Pentagon je objavio kako je ruski borbeni zrakoplov u ponedjeljak nekoliko puta preletio američki ratni brod koji se nalazio u Crnom moru ispred Krima. Amerikanci su taj potez nazvali "neprofesionalnim" i "provokacijom". Američki brod se nalazio u međunarodnim vodama, a "napad" ruskog lovca trajao je oko 90  minuta. 

Turčinov je za referendum 

Ukrajinski prijelazni predsjednik Oleksandr Turčinov je rekao u ponedjeljak u parlamentu u Kijevu kako nema ništa protiv toga da se održi referendum o budućnosti Ukrajine. Podsjetimo, Krim se nakon referenduma pripojio Rusiji. Sada proruski aktivisti na istoku Ukrajine traže referendum i prijete odcjepljenjem. Europska unija pak smatra da je za eskalaciju sukoba na istoku Ukrajine odgovorna Rusija, piše OE24. 

Direktor CIA-e u posjetu Kijevu

Amerika je potvrdila da je John Brennan, šef CIA-e prošlog vikenda bio u Kijevu. Rusija je pozvala Ameriku da objasni što je Brennan radio u Ukrajini. Amerika je samo kratko priopćila kako je šef CIA-e u Kijevu bio u sklopu "europskog posjeta". 

Idi na 24sata

Komentari 408

  • jožek2 16.04.2014.

    Koako se uvlačimo Amerikancima da boli glava.Došli su stotinjak kilometara do rusije i sad Rusi njih provociraju, pa tko je tu lud i zbunjen a tko normalan.

  • Artusartus 16.04.2014.

    Ste čuli za Krimski rat? Nadam se da će ostati "jedini", a ne postati "prvi". U njemu je Rusija ratovala protiv tursko-englesko-francuske koalicije!

  • mika BJ 15.04.2014.

    rusi smatraju da se američki brod vozio ispod njihovog zrakoplova i provocirao :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare