To je to što me zanima!

Prskalo, Žužul i Korpar u petak izašli na slobodu iz Remetinca

Terete ih da su tvrtki Skladgradnja pribavili imovinsku korist od 11,5 milijuna kuna vezano uz radove na proširenju dijela poluautoceste u autocestu Zagreb-Rijeka
Vidi originalni članak

Iz pritovra u Remetincu u petak u 15 sati pušteni su vlasnik i direktor Skladgradnje Slaven Žužul te bivši direktor i član uprave Autoceste Rijeka - Zagreb Josip Prskalo i Zlatko Korpar. Istražni sudac ispitao je 14 od 15 predloženih svjedoka zbog čega nije više bilo opasnosti da bi okrivljeni mogli utjecati na njih. Stoga im je ukinuo pritvor. 

Terete ih da su tvrtki Skladgradnja pribavili imovinsku korist od 11,5 milijuna kuna vezano uz radove na proširenju dijela poluautoceste u autocestu Zagreb-Rijeka. Sumnjiče ih da su naknadno izmijenili već ugovoreni način obračuna radova za pojedine objekte u korist Skladgradnje, znajući da će stvarna količina radova biti znatno manja od predviđenih projektnom dokumentacijom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • becks7- 13.05.2011.

    ovo je dokaz o neravnopravnosti,u zagrebu je jos jedan HAC,zove se milan bandic,koji preplacuje radove a nitko ga i ne spominje kao kriminalca.hercegovci su izgleda jaci od dalmatinaca...hehehehehehe

  • đonđo. 13.05.2011.

    pa dajte im opet da vode unosne poslove.sposobni su.zna se

  • rosa110 13.05.2011.

    Ovaj kra-de-ze tim je pusten iz pritvora da bi ih Vlaisavljevicka danas mogla uzivo pokazati veleposlanicima iz EU kao opasan tim koji je dosad olaksao proracun RH za nekoliko stotina milijuna kuna, ali ih uspjesno pravosudje jos nije uspjelo osuditi i pokradene milijune vratiti u proracun. Naravno sve je to popratila onom glupim osmjehom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare