To je to što me zanima!

Prva beba iz epruvete koju majka više ne želi posvojiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Surogat majka dijete je rodila, ali roditelji koji su ga trebali posvojiti u međuvremenu su se rastali. Ocu indijske vlasti ne dozvoljavaju da ga posvoji
Vidi originalni članak

Djevojčica stara 11 dana mogla bi postati prvo dijete iz epruvete koje roditelje ne žele. Ikufumi Yamada i njegova supruga Yuki Yamada željeli su posvojiti dijete i u Indiji su potražili surogat majku. No, u međuvremenu su se rastali. Dijete se rodilo, a Yuki Yamada ga više nije željela posvojiti. Iako ga Ikufumi i dalje želi, indijski zakoni ne dopuštaju da neoženjeni muškarci sami posvajaju djecu. Majka koja je djevojčicu rodila također je neće. Ona je za svoj dobro odrađeni 'posao' zaradila oko 25.000 kuna. Za malenu se trenutno brine Ikufumina majka, no ne može je iznijeti iz Indije. Osoblje bolnice nada se da će vlasti uspjeti smisliti neko rješenje za 11-dana staru bebu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kataryzig20 07.08.2008.

    Zemaljski zakoni nemaju nikakvu težinu pred onim božanskim - naspram njih su mrtvo slovo na papiru. Nijedna vjera ovog svijeta ne dopušta da nevina djeca pate. Pa tolko o indijskim zakonima.

  • zena82 07.08.2008.

    evo ja cu....

  • angel7 06.08.2008.

    katastrofa. pa ja bi njih dve zadavila! da bar otac dobije skrbnistvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare