To je to što me zanima!

Prva beba u 2021. rodila se u potresom razorenom Sisku: 'Naš grad se diže iz pepela!'

Riječ je o obitelji iz Petrinje kojoj je u potresu razorena kuća i morali su nakon toga spavati u autu
Vidi originalni članak

Moram ovo objaviti. 1.1.2021. u 00:01 h rođena je beba u bolnici Sisak. Naš grad živi i dalje, objavio je na društvenim mrežama Marin Repustić, zamjenik ravnatelja sisačke bolnice.

-  Majka i beba su dobro, svi smo presretni jer je sve dobro prošlo, beba je rođena u onom dijelu rađaone koji je preživio potres - ispričao je za Index Repustić i dodao kako je riječ o obitelji iz Petrinje kojoj je u potresu razorena kuća i morali su nakon toga spavati u autu.

Pogledajte video: Dočekali smo Novu s Petrinjcima

Brojni stanovnici Banije su na društvenim mrežama oduševljeno komentirali kako je ovo dobar znak za cijeli njihov kraj nakon patnji kroz koje prolaze posljednjih dana.

- Dragi kolega ovaj status je najbolja novogodišnja čestitka/vijest.. Sisak se rađa, diže se iz pepela - samo je jedan od brojnih komentara.

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mathew 01.01.2021.

    kolo srece se okrece,sad neka nafta krene iz zemlje i budu najbogatiji❤

  • Planica 01.01.2021.

    Rojstvo je nekaj najlepšega na tem svetu , potres , kjer ljudje izgubijo prav vse pa nekaj najbolj tragičnega na tem svetu in tule bi rekel človek , da gre za nekakšno ravnovesje . Od srca pa želim družini in otroku vse najboljše v bodočnosti in , da jim se ne bi nikoli zgodilo kaj tako hudega kot je potres ali še kaj hujšega , Drugače povedano SREČNO 2021 vsem , ki so tako nesrečno zaključili z 2020.

  • bubamar 01.01.2021.

    Ma baš u Petrinji . Bog je velik ali di bi kad je grmilo. Ukakio se kao Plenković i Milanović u ratu.Ne idite ovce . Lažu kradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare