To je to što me zanima!

Prva 'dama' Facebooka odlazi iz Zuckerbergovog tima: 'Susret s njim mi je promijenio život'

U idućih nekoliko mjeseci Mark i ja ćemo preusmjeriti sve važne odluke koje sam imala i napustit ću tvrtku na jesen, poručila je Sheryl Sandberg
Vidi originalni članak

Kada sam prihvatila ovaj posao 2008., nadala sam se da ću biti u ovoj ulozi pet godina. Četrnaest godina kasnije, vrijeme je da napišem novo poglavlje u životu. Nisam sigurna što će biti u budućnosti, al znam da nikad ne možemo biti sigurni u potpunosti, napisala je na Facebooku Sheryl Sandberg, dugogodišnja glavna operativna direktorica Facebooka, a sada Mete. Bila je desna ruka Marka Zuckerberga.

- Znam da ću se fokusirati na svoju fondaciju i pomoć potrebitima, što je za mene ovog trenutka najvažnije s obzirom na odnos prema ženama u današnje vrijeme. Planiram i svadbu sa Tomom, a zajedno ćemo odgajati naše petero djece - napisala je.

ODBOR JE RAZOČARAN Facebook povukao zahtjev za promjenom smjernica oko rata u Ukrajini: 'To nije bilo lako'

- U idućih nekoliko mjeseci Mark i ja ćemo preusmjeriti sve važne odluke koje sam imala i napustit ću tvrtku na jesen - dodala je.

Sheryl se u ostatku objave zahvalila svima s kojima je surađivala proteklih godina, svim trenucima koje su zajedno proživjeli te brojnim prijateljstvima na tom putu.

SKRIVA DETALJE Mark Zuckerberg potvrdio da NFT-ovi dolaze na Instagram

- Kada sam upoznala Marka, samo sam tražila posao. Nisam znala da će mi susret s njim promijeniti život.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bebo5 02.06.2022.

    Zuckenberg ima sličnu facu kao mladi unuk Nathaniel 'Nat' Rothschild vrlo vjerojatni nasljednik velikog globalističkog masterminda.

  • Miro1Miro23 02.06.2022.

    Ovaj je drito ko robot, taj covjek nije ziher...

  • sarcasmo 02.06.2022.

    Bila mu je desna ruka, hmmm🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare