To je to što me zanima!

Prvi glas Hrvatske: 'Vesela i raspjevana, naša predsjednica'

Kad ju ponese atmosfera, predsjednica se to ne libi pokazati. U nekoliko je navrata pokazala kako ju posebno “pogode” Bulićeve i Thompsonove pjesme
Vidi originalni članak

Na svakoj zabavi na kojoj se pojavi, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović postaje glavna zvijezda.

Tako se u petak, gostujući na Broćanskoj humanitarnoj večeri u Zagrebu, ponovno uhvatila mikrofona i pokazala svoje pjevačko umijeće. Popela se na pozornicu i zajedno s kraljem dijaspore Matom Bulićem otpjevala pjesmu “Domu mom”. Večer je organizirala zajednica iz hercegovačke općine Čitluk kako bi prikupili sredstva za studentske potpore. Opuštenu predsjednicu su snimili uzvanici i pohvalili je na internetu.

- Ovo je naša predsjednica, vesela i raspjevana, iz naroda, kako dužnosnici i trebaju biti - jedan je od komentara.

Kad ju ponese atmosfera, predsjednica se to ne libi pokazati. U nekoliko je navrata pokazala kako ju posebno “pogode” Bulićeve i Thompsonove pjesme.

DUET S MATOM BULIĆEM Pogledajte kako je predsjednica zapjevala s 'kraljem dijaspore'

Politički analitičar Žarko Puhovski ističe kako na ovaj način proširuje biračko tijelo, a od predsjednice nismo dobili komentar na “koncert”.

- Ona je od prvog dana u kampanji i samo se bavi PR-om. Tu ide po županijama, a van ne može ići baš tako lako i često, pa ih dovede ovdje na humanitarni koncert s Bulićem i proširuje birački bazen - kaže. 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • fredaster 28.10.2018.

    Zar Dr voli samo ustaske pjesme ili je to samoopredeljenje nje i njenog muza? Sto je sa djecom, tko ih cuva i gdje su u RH oli B r

  • fredaster 28.10.2018.

    Caj, caj, Cajka.......

  • ina67 28.10.2018.

    Za dobiti glasove se svašta radi, no ima onih koji se vesele pa neka im. Ima onih kojima je to tužno, za plakanje, ali tko im je kriv. Treba znati, umjeti jer to danas prolazi, a to se naziva populizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare