To je to što me zanima!

Prvi srpski gay mafijaš: Šef zemunskog klana ima dečka?

Za Urošem Petrovićem je raspisana tjeralica zbog sumnje da je organizirao narkogrupu i počinio niz razbojništva. O vezi su policiji ispričali njegovi suradnici
Vidi originalni članak

Uroš Petrović, šef novoformiranog zemunskog klana, navodno je u vezi s muškarcem, iako je oženjen i ima dijete, piše srpski Press. Nekoliko uhićenih Petrovićevih kolega navodno je policajcima reklo za vezu. Za srpskim mafijašem je raspisana tjeralica zbog sumnje da je organizirao narko bandu i počinio niz razbojništva. 

Ispitani kriminalci su, osim popisa imovine koju posjeduje Petrović, kažu u policiji, otkrili i da Petrovićev ljubavnik može biti najbolji put do njegova pronalaska. 

 - Nas seksualna orijentacija ne zanima, pa smo čak pomislili i da se radi o klasičnom navlačenju i kupovanju vremena od strane mafije, jer je osumnjičeni oženjen i ima dijete. Međutim, obradom smo došli do potvrde intimne komunikacije s muškarcem kojem za sada nismo našli nijedno kazneno djelo. Ali,  svaki trag za osumnjičenim je dragocjen - rekao je izvor blizak istrazi za Press koji piše da je ovo prvi srpski gay mafijaš.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Njonjo i Anemični 16.05.2011.

    bravo@ morgana@ potpuno te podržavam ja sam izržavao tjednu kaznu i rekao sam ma neću više ovim GAY-cima vikat da su Šupčine,pederčine itd... samo da me admin neobriše ma pederi baš ste mi nekako dragi ono mislim uh ma samo se vi volite i j.... e nema problema nama to nesmeta!

  • e moj narode... 16.05.2011.

    Uroš Petrović.., majka Slovenka + otac Srbin=mafijaš peder..

  • Alyh_Kharam 16.05.2011.

    zemunska poslovica: Klan se klanom izbija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare