To je to što me zanima!

Prvo ga izmorila seksom, zatim ga ubila i nahranila njime pse

Svaki puta kada bi pojeli jedan komadić, bacila bi im drugi... Lubanju i kosti zdrobila sam s plinskim cilindrom, obojila ih crnom bojom i bacila ih u smeće, rekla je žena
Vidi originalni članak

Stravično ubojstvo u Egiptu. Egipćanka se seksala s mužem cijelu noć kako bi ga izmorila, pričekala je da zaspi te ga je onda izbola nožem do smrti. No, tu nije stala. Ogulila mu je kožu, raskomadala njegovo tijelo na male komadiće i njima nahranila mačke i pse lutalice, javlja leadership.ng.

Žena, koju su uhitili dva tjedna nakon ubojstva, rekla je policiji da je odlučila ubiti muža zato što ju je konstantno maltretirao. Tvrdi da je planirala ubojstvo dva tjedna. 'Surfala' je internetom kako bi pronašla najbolji način za ubojstvo, a da ju policija ne otkrije, i tada je naišla na informaciju da je cjelonoćni seks najbolji način da ga dobro izmori.

Nikada me nije prestao vrijeđati i maltretirati...potpuno je uništio moju osobnost...naše su razmirice došle pred zid kada mi je odbio dati razvod. Nisam imala izbora - rekla je policiji 

Osumnjičena, koja je inače turistički vodič, rekla je da se držala plana do posljednjeg slova i da je u potpunosti funkcionirao. Njezin muž, Adel Abdullah, također turistički vodič u gradu Minyji, nakon seksa zaspao je kao beba.

Tada je uzela nož i počela ga bosti ali muž nije umro jer je nož bio prekratak. Žena je tada otišla po veći nož i dokrajčila posao. Nakon što ga je ubila, zaspala je pored njega na nekoliko sati kako bi se odmorila.

- Nakon što sam se probudila, počela sam mu guliti kožu i komadati ga na manje komadiće...Stavila sam komadiće u vrećice i bacala ih iza kuće mačkama i psima lutalicama...Tada sam sjela na balkon i gledala ih kako jedu - rekla je žena policiji, a prenose egipatski mediji.

- Svaki puta kada bi pojeli jedan komadić, bacila bi im drugi... Lubanju i kosti zdrobila sam s plinskim cilindrom, obojila ih crnom bojom i bacila ih u smeće tako da ih nitko ne prepozna - rekla je.

Nakon što sam se probudila, počela sam mu guliti kožu i komadati ga na manje komadiće koje sam stavila u vrećice i bacala ih iza kuće mačkama i psima lutalicama  

Mediji prenose da je brat ubijenog muža prijavio njegov nestanak gotovo 15 dana nakon ubojstva, a slučaj se počeo otkrivati kada je  smetlar naišao na obojeni dio žrtvine noge.

- Ubila sam ga zato što me nikada nije prestajao vrijeđati i maltretirati...potpuno je uništio moju osobnost...naše su razmirice došle pred zid kada mi je odbio dati razvod, što me dovelo do toga da nemam drugog izbora osim ubiti ga - rekla je.

Jedne su novine citirale  Mohammeda Abu Al Fotouha, profesora psihologije na sveučilištu u Kairu, koji je rekao da je riječ o individualnom zločinu koji pokazuje da je žena bila pod jakim psihološkim pritiskom, s obzirom na strašan način ubojstva.

- Ovaj zločin treba poslužiti kao upozorenje svima koji ugnjetavaju i koji su okrutni prema onima koji se brinu za njih, bilo da je to žena, radnik ili sin...Ipak, ubojstvo nikada ne može biti opravdano - rekao je profesor.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bole29 23.03.2012.

    ak' niša drugo barem je otišao na onaj svijet kao je..č

  • Ela30_1 22.03.2012.

    Nije joj htio dati razvod??? pa mogla se vala pokupiti i otici a sud bi uradio ostalo jer nijedan zakon ne drzi osobu u braku u kojem ne zeli da bude....Moja sestra je nedavno napustila muza koji je godinama tukao i maltretirao i cak pistoljom prijetio.....naravno da se plasila jer je ona najbolje znala na sto je on sposoban.....malo je proganjao, sud mu dao zabranu da joj prilazi , i njoj i djeci i etooooo......pa nije luda da truhne u zatvoru zbog obicnog seljacine i idiota....zato ne razumijem ovu zenu niti bilo kog drugog ko je u stanju ovo da napravi...uzas

  • una222 21.03.2012.

    šta je on njoj morao raditi da ga jeovako dokrajčila užžžasss

Komentiraj...
Vidi sve komentare