To je to što me zanima!

Grabar Kitarović: Hrvatska će pomoći BiH na putu u NATO

Predsjednica je istaknula kako podržava teritorijalni integritet i suverenitet BiH i dodala da vjeruje da će se hrvatski narod izboriti za prava konstitutivnog naroda
Vidi originalni članak

Svoj prvi službeni posjet inozemstvu Grabar-Kitarović započela je sastankom s trojnim predsjedništvom u Sarajevu, predsjedavajućim Mladenom Ivanićem i članovima Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem

Prije početka sastanka predsjednici je priređen svečan doček, a u njezinu čast postrojena je počasna postrojba Oružanih snaga BiH. 

- Hrvatska će pomoći BiH na njenom putu u EU i NATO. Hrvatska i BiH su prijateljske zemlje, tako treba i ostati - izjavila je Kolinda Grabar Kitarović na konferenciji za novinare. 

Istaknula je kako podržava teritorijalni integritet i suverenitet BiH i dodala da vjeruje da će se hrvatski narod izboriti za svoja prava konstitutivnog naroda, uz dogovor s druga dva naroda u BiH, prenosi N1

Grabar-Kitarović će popodne razgovarati s članovima kolegija obaju domova parlamenta BiH i s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Vjekoslavom Bevandom. 

Grabar-Kitarović je uoči posjeta rekla da je za prvi državnički posjet izabrala susjednu BiH jer je Hrvatska zainteresirana za stabilnost BiH, za njezin ulazak u Europsku uniju i NATO te iznad svega za konstitutivnu jednakopravnost svih triju naroda.

Idi na 24sata

Komentari 411

  • vulgarac 04.03.2015.

    Moraju kradezeovci pomagat bosancima kad su bosanci pomogli kalindi osvojit mandat.

  • silom_oslobodjen 04.03.2015.

    ha,ha,ha...jadna je ta zemlja kad je osma najjadnija ekonomija na svijetu pomaže. Ne možemo pomoći ljudima koji kopaju po kontejnerima, ali možemo u mobilizaciji mladih nezaposlenih Bosanaca za američko topovsko meso.....našla krpa zakrpu.

  • ledo1 04.03.2015.

    davno smo se mi trebali riješit tog tereta koji stalno vučemo a zove se bosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare